Mesaj Sayısı : 700 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 27 Nerden : Clevend,Ohio
Konu: Edge Ringde Paz Mayıs 13, 2012 11:34 am
Duyuluyor Edge girişte kemeriyle görünüyor ardında Tauntunu yaparak ringe ilerliyor.
Merhaba WWE universe karşınızda World Heavyweight Champion var.Ve ben bunu alıcagımı size tam 1 hafta önce söyledim 1 ay öncede söyledim ama sadece söylemedim bunu aldım Randy Orton'un RKO'ları buna engel olamadı veya The Miz'in hileleri ve The Miz demişken onun artık bir galibiyet serisi yok çünkü dün gece sıradan bir rakip karşısında değildi bu yüzden yenildi ve benim karşımda oldugu sürecede yenilmeye devam edicek ama daha önemli bir şey var ben Wrestlemania'ya gidiyorum evet Wrestlemania'ya World Heavyweight Champion olarak gidiyorum.Randy Orton ve The Miz ise hiç bir yere gidemiyor çünkü onlar bir şampiyon değil ve olamıycaklarda çünkü bunu hak etmiyorlar onların yaptıkları en iyi şey konuşmak konuşmak ve konuşmak Miz şimdi konuşamaz neden biliyormusunuz çünkü şampiyonluk için umudu kalmadı ve artık bir yenilmezlik serisi yok çünkü karşısında gerçek bir rakip ve hile yapamıycagı bir maç vardı ve o bana yenildi bunu geçen hafta Randy Orton yüzünden yapamamıştım ve onu bu hafta telafi ettim beni The Miz ve Randy Orton'dan ayıran iki özellik var ne biliyormusunuz benim konuştugumu kanıtlamam ve World Heavyweight Champion olmam ha unutmadan birde ben Wrestlemania'ya World Heavyweight Champion olarak gidiyorum.Çünkü ben şampiyonum Rated R Süperstarım ve Ben Edge'yim buda demek oluyorki ben arka alandaki tüm Süperstarlardan ve sizlerden üstünüm zaten omzumdaki kemerde bunu yeteri kadar kanıtlıyor sanırım.Eger kanıtlamıyorsa size Elemination Chamber ve Wrestlemania'dada kanıtları sunucam çünkü ben bu kemerin asıl sahibini ve sonucunu biliyorum sizlerde biliyorsunuz aslında ama inanmak istemiyorsunuz.Aman ne saçmalıyorumki sizin ne düşündügünüzden banane ben sizi eglendirmek için burda değilim şampiyon olmak için burdayım ve bu şovun yüzü akılda kalan adamıyım eger eglenmek istiyorsanız Randy Orton'ı The Mizi İzleyin onlar yeterince komik görünüyor siz komedi veya aptallık değil şampiyonluk istiyorsanız doğru yerdesiniz Edge karşınızda.Herkes Wrestlemania'ya gidebilir Herkes WWE'de bulanabilir herkes bu kemeri almaya çalışabilir fakat Herkes bu kemeri alamaz ve Herkes Edge olamaz.
AgeOfOrton Admin
Konu: Geri: Edge Ringde Ptsi Mayıs 14, 2012 7:55 am
Randy Orton soğukkanlı adımlarla geliyor ve köşesine geçip tauntunu yapıyor..
-Açıkcası sana bir şey söylemek istiyorum.Royal Rumble'daki maç benim hakkımdı ve sen benim hakkımı elimden alıp kaçtın.Her zaman yaptığın gibi.SD Showunda seni yerle bir ettim.Benden güçsüz olduğunu anladın ve bu yüzden maçta straleji uyguladın.Mizi ben bayılttım ve sen tuş ettin.Bumu adalet ! Herkes Edge olamaz dedin ya .Haklısın herkes senin gibi gerizekalı güçsüz biri olamaz ve bir konuda daha haklısın.Herkes kemeri alamaz.Alsalarda senin gibi hak yiyerek . Zaten onlarda çok kısa zamanda kemeri kaybederler.Tıpkı senin bana kaybedeceğin gibi ! Edge ben senin Wrestlemaniaya gideceğini pek fazla düşünmüyorum.Gidersende heralde Hornswoggle ile 1 vs 1 kapışırsınız ne dersin ha . Çok komik değilmi.Bence komik.Senin hakkın o çünkü.Gerçi Horny bile seni döver ama neyse . Elimatin Chamber'da senin rakiplerin arasında bende olucağım ve senin canını çok yakıcağım sana söz veriyorum.Hemde çok..Ve o maç senin belkide son maçın olucak çünkü sırtında yara izleri çıkıcak.Belki yüzündede çıkar kim bilir.Ve senin dediğin gibi herkes o kemeri alamaz ve herkes Randy Orton olamaz ! ( Cheer )