Mesaj Sayısı : 700 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 27 Nerden : Clevend,Ohio
Konu: Edge Ringde Salı Mayıs 08, 2012 10:43 pm
1 Hafta önce Evet bir hafta Önce Randy Ortona yenildim inkar etmiycem ona yenildim evet ben bir yalancı değilim ama şunu söylemek zorundayımki Randy'nin beni yenmesi hiçbirşeyi değiştirmedi.Değiştirmiycekte onun yaptıgı sadece bir ego tatmini ve bu hiç kimsenin umrunda değil tarih her zaman ilkleri yazar ikinciler ise gölgede kalır ve ben Ortonu yendim hemde kolunu sakatlayarak tarih beni yazdı.Orton ise benim gölgemde kaldı her zaman yaptıgı gibi ve her zaman yaptıgı gibi bunu gizlemek için yalanlar söyledi fakat Royal Rumble'de onu yendikten sonrada hiç bir yalan söyleyemiycek evet birde Miz var Evet Evet kendisinin bir yenilmezlik serisi var ve bu seri devam ediyor olabilir ama Royal Rumble The Miz için son çıkış yolu olucak ve kaybedicek onun bir galibiyet serisi olması onu bir şampiyon yapmaz ve Miz hiç bir zaman şampiyon olamıycak çünkü her zaman kendinden büyüklere bulaşıyor tıpkı ben gibi ve bunun cezasını çekicek Miz'in yaptıgı tek şey boş konuşmak ve eminimki birazdan buraya gelip serisiyle övüncek işte Mizle beni ayıran hattı Soyunma odasındaki diger isimlerle beni ayıran tek özellik var daha fazlasını istemem onlar gibi elimdekiyle övünmek yerine onu yükseltmem ve onların yaptıkları şey konuşmak sadece konuşmak ve bunu işleme dökememek fakat ben konuştugum kadar çalışıyorumda zaten beni yükselten güç bu ve ben bu gücü Royal Rumble'de kullanıcam rakiplerimde benim Normal bir güreşçiye karşı olan üstünlügümü anlıycaklar ve buna boyun egmek zorunda kalıcaklar ve WWE Evreni gelmiş geçmiş en büyük Gücü ve Hırsı hissedicek bunu tadıcak.