Professional Wrestling Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiyenin en iyi WWE RPG`si!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

The Cutting Edge

YazarMesaj
Capire
Admin
Admin
Capire

The Cutting Edge Empty
MesajKonu: The Cutting Edge   The Cutting Edge EmptyPtsi Nis. 23, 2012 6:24 pm

Duyuluyor salonda büyük bir boolama var ve Edge rampada görünüyor
The Cutting Edge Edge-entrance-o
Klasik tauntunun ardında ringe giriyor ve bir mikrofon alıyor
The Cutting Edge 14348406
3 Şov evet 3 Şov tam 3 Şovdur WWE Süperstarları benden korktu Edge'nin şiddetinden yapabiliceklerinden korktu ve sizlerde benim yapabileceklerime şait oldunuz öfkeme hırsıma hepiniz şahit oldunuz Elemination maçını kaybettim çünkü umrumda değildi benim için önemli olan ordakilere zarar vermekti orda bulunan herkese ve onlara Edge'nin kim oldugunu ve ona nasıl davranılması gerektigini yeterince öğrettigimi düşünüyorum bunu sadece bir süre yapmadım bunu sürekli sürekli ve sürekli yaptım ve yapmayada devam edicem çünkü hala şampiyon olucagını iddia eden ahmaklar var evet evet doğru bunlar The Miz ve Randy Orton Orton'un yaptıgı tek şey benim yaptıklarımı tamamlamak Tıpkı Elemination maçında oldugu gibi orda herkesi yere serdim ve ayakta bir tek ben kaldım Orton'un ise yaptıgı tek şey yerde yatan aptalları tuş etmekti Orton doğru düzgün kimseyi bitirememişken Ben Jeff Hardyi sildim Orton dün gece Rawda o maçı kazanıcaktı fakat Edge buna izin vermedi çünkü Orton'un haksız bir galibiyet alması beni gerçekten üzer sonuçta onu ben pataklıycam o Agresif çocugu o kadar çok dövücemki birdaha bana saygısızlık yapmamayı ögrenicek ve birdaha güreşemiycek 3.jenersyonun sonu gelicek az daha unutuyordum birde sülük gibi yapışkan olan Miz var kendisinin harika oldugunu söylüyor ama sadece söylüyor çünkü bir kanıtı yok çünkü o harika flan değil eminimki Miz birazdan buraya gelip yenilmezlik serim var diycek onun yenilmezlik serisini ayakta tutan birisi varsa o da benim The Miz'in yenilmesini istemiyorum ve o seri en azından benim serim kadar önemli çünkü Mize ezici bir yenilgi tattırıcam bu yüzden dün gece onun yenilmemesini sağladım ve benim şuanda 3 hedefim var The Mizi pataklamak sonrasında Ortonu ve en sonda WHCyi kaldırmak aslında bunlardan ikisi gerçekleşti ama bunu birkez daha yapmanın kimseye zararı olmaz en azından bana 3.süde gerçekleşicek ve eger bunun için karşıma çıkan birisi olursa benim Edge'nin gazabına uğrıycak.
Misafir
Misafir

The Cutting Edge Empty
MesajKonu: Geri: The Cutting Edge   The Cutting Edge EmptyPtsi Nis. 23, 2012 7:20 pm

Çalıyor ve arena coşuyor...Christian ise ringe doğru geliyor.
The Cutting Edge Christian%20-%20Entrance
Christian mikrofonu istiyor ve konuşmaya başlıyor...;
The Cutting Edge Christian%2Bwwe%2Braw%2Bsmackdown%2Becw%2Breturn

Edge sen kendini ne sanıyorsun ha ? Sen tam bir pisliksin bunu biliyor muydun ? Kendini Wwe'nin Yüzü olarak görüyorsun ? Hiç sanmam.Emin ol ki burada tek yüz o da benim!
Sana pislik dedim,çünkü sen korkağın ve eziğin ta kendisisin! Saygı istiyorsan,bunu bulamazsın.Sen bana saygı göstermelisin.Senin gibi pislikler kesinlikle bu ringten gitmeli.
Ve sana bir maç teklif ediyorum Edge...Eğer korkmuyorsan tabii! ve biliyorumki daha önce The Miz karşısında ve birçok maçta ne yazıkki kötü anlar yaşadım yenildim ama asla senin gibi karaktersizlik yapmadım rakiplerimi aşşagılamadım ve aşşagılanıcak biri varsa o da sensin sen o kadar yalancı birisinki dün gece masaya nasıl fırladıgını anlatmıyorsun ve sadece yorgun bir adama sandalyeyle vuruyorsun geçen hafta benim Mizi yenmeme engel oldun ve bende sana engel olucam Edge hemde bu hafta ve Edge eger beni yenersen saygıyı hak ettigini gösterirsin ve alırsın.Bu benim için bir altın fırsat Edge senin içinde agresfligini gösterme fırsatı.
Capire
Admin
Admin
Capire

The Cutting Edge Empty
MesajKonu: Geri: The Cutting Edge   The Cutting Edge EmptySalı Nis. 24, 2012 11:14 pm

The Cutting Edge 20100705_RAW_cuttingedge
Ne Ne Ne sen bana korkakmı dedin sana bu hakkı kim veriyor ha sen kim oluyorsunda benim karşıma çıkıyorsun sana bu hakkı kim veriyor ha işte beni şimdi kızdırdın dostum beni pişman olucagım şeyler yapmaya zorluyorsun resmen ama ama bunu sen istedin beni pişman olucagım şeyler yapmaya zorladın dostum sen bir kaybedenden başka değilsin ve hep öyle kalıcaksın çünkü senin kaderinde yazan bu kaybetmek sen kaybedensin ve birde utanmadan karşıma çıkıp benim ezik oldugumu söylüyorsun ve benden maç istiyorsun ha Normal şartlarda seni şuanda burda pataklamam ve yerlerde sürüklemem gerekirdi fakat benim bir maçım var ve bu maçıma enerjimi saklıyorum evet evet bu maç haftaya olucak ve benimle karşılaşıcaksın ve bu çok istedigin maçta yeniliceksin maçtan sonra hastaneye gidiceksin ve bende Mr.Hankey ile seni ziyarete gelicem benim karşıma çıktıgında Edge'nin öfkesini tam anlamıyla hissediceksin heryerinde sana bunu garanti ediyorum dostum haftaya kadar kendine iyi bak çünkü sana ben zarar vericem..

Edge Mikrofon atar ve ringi terk eder.

The Cutting Edge
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Edge
» Edge Ringde
» Edge Ringde
» Edge İmzaladı mı ?
» @Straight Edge Superstar!