Professional Wrestling Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiyenin en iyi WWE RPG`si!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Christian Ringde

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Christian Ringde Empty
MesajKonu: Christian Ringde   Christian Ringde EmptyPaz Mayıs 13, 2012 12:03 pm

Duyuruluyor ve Christian ringe doğru geliyor...Fakat kısa saçlı değil uzun saçlı!

Christian Ringde Imager
Konuşmasına başlıyor...

Wwe Evreni ve seyirciler...Karşınızdaki Captain Charisma! Yeni bir saçla ve yeni bir hayatla.Öncelikle Royal Rumble'dan başlamak istiyorum.Defalarca söyledim Royal Rumble'ı kazanacağımı.Ama şansızlıktan dolayı sakatlandım ve Royal Rumble'ı kazanamadım.Bunu elbet telafi edeceğim ancak şansızlığımı bitirmek için öncelikle saçlarımı uzattım.Evet,evet saç uzatmak şansızlığa karşı korur derler.İnandım ve saçımı uzattım.Ve artık Wwe'nin yüzü Captain Charisma yani ben Evrenin yüzü olacağım.Herkes beni konuşacak,herkes benden bahsedecek ve herkes bana aşık olacak.Neyse geçen haftaki SmackDown şovunda IC kemerini Jeff Hardy almayı başardı.Fakat bu sadece benim sayemde oldu.Kemeri HHH'in yüzüne vurarak HHH'den intikamımı almayı başardım ve kendisini susturdum.Gördüğünüz gibi sakat olduğum halde bile herkesi ezip geçiyorum.Royal Rumble'dan bir gün önceki Raw'da da Stone Cold'dan intikamımı aldım fakat tam böyle düşünürken Stone Cold bana stunner çekti,hiç önemli değil.Bunlar bana vız gelir tırıs gider.HHH'den intikamımı aldım Stone Cold'tan da alacağım.Team Johnny vs Team Teddy Long feudunda da Johnny'nin tarafında olacağım.Ve John Lauranitis ile herkesi ezeceğiz.Long,HHH,Jeff hiçbiriniz bize karşı gelemeyeceksiniz.Şu sıralar bize yardım etmek için Johnny takımına güreşçi arıyorum.En yetenekli ve en cesaetli güreşçileri takıma katarak daha da büyüyeceğiz ve Long'u mahvedeceğiz.Kimse bizi durduramayacak.John Wwe'yi yönetirken bende Wwe'nin yüzü ve John'un en büyük gözdesi olacağım.
Jeff Hardy

Jeff Hardy

Christian Ringde Empty
MesajKonu: Geri: Christian Ringde   Christian Ringde EmptyPtsi Mayıs 14, 2012 5:14 pm

No More Words duyulur ve seyirciler coşar.

Jeff Hardy tauntunu yapar.

Christian Ringde Imager

Ardından hayranlarıyla tokalaşarak ringe doğru ilerler.

Christian Ringde Imager

Sonra ringe girer ve köşede de tauntunu yapar.

Christian Ringde Imager

Ve son olarak eline bir mikrofon alıp konuşmasına başlar.

Christian Ringde Imager

Jeff Hardy ; Hey salak Christian, seninle daha hesabımız bitmedi. Seninle henüz maç yapma şansını bulamadım ve bunu çok istiyorum çünkü seni ezeceğim göreceksin. Ve sen Team Laurinaits'de isen benim Team Teddy'e gireceğimi sanma ben başarımın başkasının elinde olmasına dayanamam ben kendi gücümü kendi kendim dövüşerek gösteririm. Bunu da seninle yaptığımız maçta çok daha iyi anlayacaksın. Bu kemeri senin sayende aldığımı sanıyorsun bakalım seni dövünce neler saçmalayacaksın. Bundan sonra herkesin benden korkması gerektiğini söylemiştim ama en çok senin korkman gerektiğini eklemeyi unutmuşum. Seninle yapacağımız maç günü gelince ağlama ama lütfen ! Şu tipine bak Christian resmen bir kadın gibi gözüküyorsun ! (Hahaha) Kendine yeni bir imaj bulmalısın çünkü böyle yaşlı ninene benzemişsin ! (Haahaha) Evet Christian, sen benden iyi olduğunu düşünüyorsun bense tam tersi ben senden güçlüyüm diyorum. Öyleyse gücünü göster Christian ne yapabiliyorsun göster bana. Seni sen tüm gücünü ortaya koyarken yeneceğim anladın mı ezik ?
Misafir
Misafir

Christian Ringde Empty
MesajKonu: Geri: Christian Ringde   Christian Ringde EmptySalı Mayıs 15, 2012 7:46 am

Hey,hey hey...Jeff bana kız gibi görünüyorsun dediğini mi duydum ? Olabilir.Ancak burada hakiki kız varsa o da sensin.Boyalı,saçları benden uzun ve kız gibi tauntlar...İşte senin kız olduğunun kanıtları bunlar.Sen IC kemeri bir nevi Divas kemeri ile uğraşırken karşında bir WHC olacak dostum...
Jeff Hardy

Jeff Hardy

Christian Ringde Empty
MesajKonu: Geri: Christian Ringde   Christian Ringde EmptySalı Mayıs 15, 2012 5:43 pm

Hahahaha çok komik hiç, güleceğim yoktu hahahaha Christian sen ve WORLD HEAVYWEİGHT CHAMPİON haa. Christian sen kendini çok mu iyi sanıyorsun o kemeri götünü versen bile alamazsın ne saçmalıyorsun. Ve ben senin gibi kız değilim. Bir kere de doğru bir şey söyle hem de benim saçların seninkinden kısa.
meteor76

meteor76

Christian Ringde Empty
MesajKonu: Geri: Christian Ringde   Christian Ringde EmptySalı Mayıs 15, 2012 5:51 pm

Play To Game duyulur;

Ve HHH ringe gelir mikrofonu alıp kıonuşmaya başlar.
Christian Ringde 0
Demek buraya gelip her zaman ki gibi o akılsız beyninle konuşmaya devam edeceksin seni şapşal Christian kafana göre sallıyorsun bu şekilde mal mal konuşacağına gel ve benimle yüzleş ve sen Jeff seninle bir rövanş maçımız olacağını sanmıştım bunu kendi promonda söylemiştin bu cuma seninle bir maç yapıcaz Jeff daha sonra ise sıra sana gelecek kendini beğenmiş Christian.

Jeff Hardy

Jeff Hardy

Christian Ringde Empty
MesajKonu: Geri: Christian Ringde   Christian Ringde EmptySalı Mayıs 15, 2012 5:56 pm

Arkadaşım anlatamıyor muyum ? Seninle maçımız olacak evet ama bunun ne zaman olacağını sen ya da ben ayarlayamayız. Bunu GM ayarlar bu konuları GM'e anlat.

Christian Ringde
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Christian Ringde
» Christian WM hakkında konuşuyor
» @Christian
» Undertaker Ringde
» Sheamus Ringde.