Merhaba Raw.Merhaba hayranlarım.WWE nin süperstarı John Cena artık raw'da.(Cheer).Buraya gelmek bu show'a gelmek harika.Buranın atmosferini özlemişim.Tabiki sizleri de unutmamak lazım.(Cheer).Artık rawda olduğuma göre rawın reytingleri diğer showlara göre yükselişte olacağına eminem.Çünkü bu showa en çok katkı sağlayan kişi benim.Bu showda olduğum zaman kendimi evimde gibi hissediyorum.Burası adeta ikinci evim oldu.Ben bu işi layıkıyla yerine getiren tek kişiyim.Kariyerim doruklarına ulaşmak için burası ideal bir yerdir.Bu show da olduğuma göre bazıları kıskanabilir.Çünkü ben yükselişte olurken onlar düşüşte olacaktır.Her zaman için bu böyle olmaz tabi.Bin de bir tam tersi de olabilir.Kişinin şansına bağlı.Ben buraya geldiğim için gurur duyuyorum.Sizlerin de benim için aynı şeyi düşündüğünüzü duyuyor gibiyim öyle değilmi?(Cheer).Sizler benden desteklerinizi esirgemediğiniz sürece ben hep bu showda olacağım.Beni kimse yıldıramayacak.Çünkü sizler olmassanız benim motivasyonu düşer.Kendimi kötü hissederim,kendimi toparlamam zaman alır.Siz bana inandıkça güvendikçe ben de sizi hayal kırıklığına uğratmayacağım.Çünkü karşınızda WWE'nin gelmiş geçmiş en dürüst kişilik sahibi süperstarı duruyor.Ayrıca ben buraya ezikleri ezmeye geldim.Buraya savaşmaya geldim.
Buraya WWE şampiyonu olmak için geldim.WWE kemerini hakeden tek kişi benim.Gerisi yalan dolan.Bu işi en doğru şekilde yapıyorum.WWE kemeri benim hakkım.Buraya geliş sebeplerimden birisi de budur.WWE kemerini kimseye yar etmem.Bu kemeri kazanmak için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım.Bu kemere hak etmeyen bir sürü kişi var bu show'da.Mesela Chris Jericho.Kendini en iyi sanan bir zavallıdan başka bir şey değil.Bunun bu showa ne diye aldılar anlam veremiyorum.WWE kemerini asla almaması gereken kişidir.Çünkü bu showda ikiyüzlü insanların çıkıpta şarlatanlık yapmalarına izin vermeyeceğim.WWE kemerini taşıyabilecek kişi inançlı olmalı.Kendini bilmeli.Sırf daha çok para kazanmak için bu kemeri almak isteyenler var.Ama ben bunlara göz açtırmayacağım.Ben bu showda isem benden kaçışları yoktur.Bundan hiç süpheniz olmasın.Kimseden korkum yok.WWE kemerini alacağıma yüzde yüz eminim.Çıkar sahibi kişilerin kemere ellerini uzatmalarına asla göz yummayacağım.Benden desteklerinizi esirgemeyiniz ki bende WWE kemerine daha çok yaklaşabileyim.Bu showda artık her şey eskisi gibi olmayacak.Der ve
VOLTAGE
Konu: Geri: John Cena Raw'da Ptsi Nis. 09, 2012 1:25 pm
Ardından Shawn Michaels bir mikrofonla ringe yaklasır.Konusmaya baslar.
"Demek WWE kemerini küçük Cena alacak..Öyle mi?Ben burada olduğum sürece ancak oyuncak kemer alabilirsin Cena...Bu insanlar mı senin kemer almanı sağlayacaklar?Onlar zavallıydılar ve hepte zavallı kalacaklar.Sende zavallıların yardımına muhtaçsın.Ne yazık ki bu bir gerçek.."
HBK merdivenleri de çıkar .Artık ringtedir.
"Sana buradan o koca kıçını kaldırıp gitmen için bir şans veriyorum.Ve şunu kafana sok : WWE Şampiyonu ben olacağım !Eger karşıma çıkmaya devam edersende k*çı tekmelenenler arasında olucaksın bu yüzden bu verdigim şansı değerlendir ve hayatın boyunca ilkdefa doğru birşey yap Cena.WWE Kemerini aldığımda Jericho Cm Punk ve Sen bana bakıyor olucaksınız sadece bakmakla yetiniceksiniz çünkü sizler aciz zavallılarsınız.Ben ise en iyisiyim ve her zamanda öyleydim sen en iyisi olabilirsin seninde usta oldugun alanlar var tıpkı yalakalık yapmak yalanlar söylemek gibi bu yüzden usta oldugun alana dön ve güreşmeyi ustalarına yani bana bırak.
RıseAboveHate CO Adminler
Mesaj Sayısı : 406 Kayıt tarihi : 07/04/12 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Konu: Geri: John Cena Raw'da Ptsi Nis. 09, 2012 5:04 pm
Sen kendini süperstar mı zannediyorsun.Hiç güleceğim yoktu.Sen bir zavallıdan başka bir şey değilsin Shawn.Kendine çok fazla güvenme bence.Senin tek yaptığın boş konuşmak.Sende biliyorsun ki WWE kemeri benim olacak.Bunu küçük beynine kazı.Ben bu showda oluğum süre içersinde WWE kemerini ancak rüyanda görürsün Shawn.Evet bu insanlara zavallı diyorsun ama kendin daha betersin.En azından onlar senin gibi aşağılık değil.Burası benim ringim buradan gitmesi gereken bir kişi varsa oda sensin Shawn.Sen WWE şampiyonu olmak için daha çok çalışmalısın.Senin bu konuda yardım alman gerekecek.Çünkü sen daha şampiyonluk maçına çıkacak kadar profesyonel değilsin.Ancak ben ve benim gibi kişiler WWE kemerine sahip olabilir.Senin daha öğreneceğin pek çok şey var.Gidip birazda çalışman lazım.Burada konuşupta kafamı üteleme.Senin gereksiz laflarını dinlemek zorunda değilim.WWE şampiyonluğu için herşeyi yapmaya hazırım ben.Sen hazırmısın peki Shawn?.Tabiki de hayır.Senden korkan senin gibi olsun.Senden bir gram bile korkum yok.WWE kemerini ben hakediyorum.Eğer seninle bir maçımı olursa yenilenler kulübünde kendine yer ayırtman gerekecek.WWE kemerini kazandığımda hepinizin suratını görmek için sabırsızlanıyorum.Mosmor olmuş üzgün suratlar.Hiç biriniz layık değilsiniz bu kemere.Ben bu işe yıllarımı verdim.Bu işte çok emeğim geçti benim.Senin gibi gereksiz işlerle uğraşmadım.Ben bugünlere geldiysem çok emek verdiğim için geldim Shawn.Anlıyormusun beni?
VOLTAGE
Konu: Geri: John Cena Raw'da Ptsi Nis. 09, 2012 5:26 pm
Evet Cena yıllardır bu iştesin ve şuana kadar yenilmekten başka bir iş yaptığını görmedim.Şuan da seni muhattap bile almamam gerekir ancak bilmen gereken şeyleri söylüyorum.Bu zavallılardan daha mı beterim?(kahkaha atar ve devam eder.)Bu zavallılar beni görmek için para veriyorlar.Benim gücümü izlemek için.Benim seni ezmemi izlemek için buradalar.Ben ise sadece işime bakarım,işim de senin gibileri harcamaktan geçiyor.Sen ve senin gibi ahmaklar sadece konuşuyorlar.WWE kemerini ben alacağım.Sen ve zavallıların bunu sadece izleyebilecek !
(Taraftarlar yuhalamaya baslar.)
Kesin sesinizi sizi ahmaklar ! Ben en güçlüyüm.Bu işte benden daha iyisi yok.Kendini efsane sanan John Cena ' ya kemer maçında gününü göstereceğim ve o an hepiniz gücümü anlayacaksınız !
RıseAboveHate CO Adminler
Mesaj Sayısı : 406 Kayıt tarihi : 07/04/12 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Konu: Geri: John Cena Raw'da Ptsi Nis. 09, 2012 8:43 pm
Shawn Doğru söylüyorsun ben bu işi yıllardan beri yapıyorum ama yenilmek konusunda yanılıyorsun.Ben hep yenildiysem neden bu kariyerimi etkilemedi bir düşün.Ben arada sırada yenilsemde umudumu hiç yitirmedim.Daha çok kendime güvendim.Bu işi başarabileceğime inandığım için bugün bu noktadayım.Ama sen sadece boş konuşmaktan başka bir işe yaramıyorsun.Gözünü aç ve artık gerçeklerle yüzleşmeye başla Shawn.Gözlerin yamuk olduğu için bazı şeyleri görememen gayet doğal.(Cheer).Evet Shawn bu insanlardan kişilik olarak farklısın.Bunu daha beter olarak algılama.Sen sadece gerçekleri söylemiyorsun.Lafları çarpıtarak söylüyorsun.Bu da senin kişiliksiz olduğun anlamına geliyor.Bu insanlar sadece seni görmek için para vermiyorlar.Bu adı üstünde bir show.Burada herkes senin yamuk yüzünü görmek için birbirini ezmiyor.Buraya eğlenmek için geliyorlar.Sen beni asla ezemezsin.Senin kadar kolay lokma değilim ben.Sen beni harcayamassın.Senin gücünle benim gücüm kıyaslanamaz.Ben senden daha genç hareketliyim.Sen artık yaşlandın bu showdan gitme vaktin geldi de geçiyor.Senin dövüşecek halin yok.Ayakta bile zar zor duruyorsun sen.Artık bu showda bu insanlar daha genç yeni yüzler görmek istiyor.Sen burada sadece çıkıp boş konuşuyorsun.Güreşe geldimi hiç bir şey yaptığın yok senin.WWE kemerini sen rüyanda görür ve belki kazanırsın.Senin huzurevine kapatmaları lazım.Sen hala neyin pesindesin.WWE kemerini almayı düşünüyorsun.Yazık sana zamanın geçti senin artık.Demode oldun sen.İstesende WWE kemerini alamayacaksın sana izin vermeyeceğim çünkü kemer benim olacak Shawn.Der ve mikrofonu yere atıp ringi terk eder.
VOLTAGE
Konu: Geri: John Cena Raw'da Salı Nis. 10, 2012 10:24 am
" Sadece kaçmayı biliyorsun Cena ! Sende şu zavallılar kadar korkaksın ! "
AgeOfOrton Admin
Konu: Geri: John Cena Raw'da Salı Nis. 10, 2012 3:56 pm