Mesaj Sayısı : 102 Kayıt tarihi : 07/04/12 Yaş : 24 Nerden : Beylikdüzü
Konu: Jeff Hardy Ringde... C.tesi Mayıs 12, 2012 12:40 pm
No More Words duyulur ve seyirciler coşar.
Jeff Hardy tauntunu yapar.
Ardından hayranlarıyla tokalaşarak ringe doğru ilerler.
Sonra ringe girer ve köşede de tauntunu yapar.
Ve son olarak eline bir mikrofon alıp konuşmasına başlar.
Jeff Hardy ; Evet hayranlarım, hepinizin de gördüğü gibi önce Süperstars'da Stone Cold eziğini yendim. Pek zorlayıcı değildi ama işte galibiyet galibiyettir. Neyse geçelim çok daha önemlisi var çünkü. Smackdown şovunda ise Triple H eziğini yendim ve İntercontinental kemerini kazandım. Elimde de gördüğünüz üzere o kemer var.Görüyorsunuz ki WWE'ye geldiğimden beri en fazla başarı gösteren kişi benim. Hem King Of The Ring'i kazandım hem de şimdi İntercontinental kemerini kazandım. Benden daha iyisi var mı yani WWE'de ? (NOOOOO!!) Tabii ki de yok ben şu anda WWE'nin en iyi güreşçisiyim gördüğünüz üzere. Hepinize her hafta söylüyorum ben değiştim artık çok daha iyiyim. Size kanıtlamış olmuşumdur umarım. Daha önümde çook büyük bir kariyer var gördüğünüz gibi ve ben bu kariyere daha ne zaferler, ne başarılar sığdıracağım inanamazsınız. El sürmediğim kemer kalmayacak. Eğer benden daha iyi olduğunu ve bu kemeri benden daha çok hak ettiğini hak ettiğini düşünen varsa karşıma çıksın ben her zaman hazırım. Ama işiniz çok zor olacak çünkü karşınızda ben yani Jeff Hardy olacak.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Jeff Hardy Ringde... C.tesi Mayıs 12, 2012 12:55 pm
Just Close Your Eyes duyurulur ve Captain Charisma ringe gelir.
Konuşmasına başlar...
Jeff...Jeff...Jeff...Kemeri benim sayemde kazandın dostum.Her neyse Wwe'nin yüzü olduğunu söylüyorsun ama King of the Ring'i kazanmak yetmez.Benden iyi olduğunu sanmıyorum.Sakat halimle bile her şovda varım ve her zaman burada olacağım.Sen,HHH,Edge veya herhngi biri...Hiçbiriniz Captain Charisma olamazsınız...(Gülüyor...)
meteor76
Mesaj Sayısı : 186 Kayıt tarihi : 28/04/12 Yaş : 28 Nerden : geliyor bu değirmenin suyu
Konu: Geri: Jeff Hardy Ringde... C.tesi Mayıs 12, 2012 1:15 pm
Play To Game duyulur;
Ve HHH ringe gelir mikrofonu alıp kıonuşmaya başlar.
Demek beni yendigini sanıyorsun ha Hayır Hayır ben yenilmedim sen beni yenmedin sen benim hakkım olanı çaldın o kemeri çaldın o kemeri ben Christian yüzünden kaybettim ve en yakın zamanda kemeri geri alıcam buna Christian'da sende engel olamıycaksın bunu kafana soksan ve kendi kendine yer edinsen iyi olur anlıyormusun yeni İntercontinental şampiyonu benim ben.
Stone Cold Moderatör
Mesaj Sayısı : 131 Kayıt tarihi : 28/04/12 Yaş : 28 Nerden : Konya
Konu: Geri: Jeff Hardy Ringde... Paz Mayıs 13, 2012 7:10 am
Duyulur
Stone Cold Girişte ringe girdi
Jeff Beni yenmişsin seni tebrik ederim ama ben seni hep yeniyorum normal çnkü sen 1 defa yendin.Ben ise hep yendim sana birşey diyebilirmiyim sen tam bir eziksin ben United States şampiyonuyum sen ise sıradan bir kıtalararası şampiyonusun.
Jeff Kıtalararası kemer hiçbir şey yaramaz ama sana bir teklifim var gelecek ppv'de Champion Vs Champion Maçı olacak ikimizin arasında tamam mı ha?.Benden Korkuyorsan o ayrı bir şey Jeff Ama Şunu bil ki hiçbir zaman beni yenemeyeceksin.
Stone Cold Steve Austin Said So
Jeff Hardy
Konu: Geri: Jeff Hardy Ringde... Paz Mayıs 13, 2012 8:50 am
Şimdi hepinize birer birer ve tane tane ceap vereceğim. Öncelikle Christian nam-ı diğer Captain Stupid merak etme senin hamlen olmasaydı da ben pedigreeden kurtulup o salak Triple H'i yenebilirdim. Sen benden iyi olduğunu düşünebilirsin ama WWE taraftarları öyle düşünmüyor. (Yeahh) Duyduğun gibi Christian herkes seni yenebileceeğimi biliyor. Sonra Triple H eziğine gelelim rövanş hakkın var kabul ediyorum ama seni o maçta da yeneceğim emin ol. Ve son olarak Stone Cold'a da gelelim. Arkadaşım ne saçmalıyosun seninle zaten iki maç yaptık ve birini sen birini ben yendik. Sen nasıl daha fazla kazandın anlamıyorum. Hepinizle de maç yapabilirim. Tabii kendinize güveniyosanız.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Jeff Hardy Ringde... Paz Mayıs 13, 2012 8:53 am
Jeff Hardy demiş ki:
Şimdi hepinize birer birer ve tane tane ceap vereceğim. Öncelikle Christian nam-ı diğer Captain Stupid merak etme senin hamlen olmasaydı da ben pedigreeden kurtulup o salak Triple H'i yenebilirdim. Sen benden iyi olduğunu düşünebilirsin ama WWE taraftarları öyle düşünmüyor. (Yeahh) Duyduğun gibi Christian herkes seni yenebileceeğimi biliyor. Sonra Triple H eziğine gelelim rövanş hakkın var kabul ediyorum ama seni o maçta da yeneceğim emin ol. Ve son olarak Stone Cold'a da gelelim. Arkadaşım ne saçmalıyosun seninle zaten iki maç yaptık ve birini sen birini ben yendik. Sen nasıl daha fazla kazandın anlamıyorum. Hepinizle de maç yapabilirim. Tabii kendinize güveniyosanız.
Jeff kendini ne sanıyorsun hala ? Taraftarlar önemli değil önemli olan benim.Ve bu maç gerçekleşecek...
meteor76
Mesaj Sayısı : 186 Kayıt tarihi : 28/04/12 Yaş : 28 Nerden : geliyor bu değirmenin suyu
Konu: Geri: Jeff Hardy Ringde... Paz Mayıs 13, 2012 10:19 am
HHH:Tamam o zaman Jeff demek kendine güveniyorsun seninle bir Kıtalar Arası Kemer maçımız olacak der ve mikrofonu atıp gider
Jeff Hardy
Konu: Geri: Jeff Hardy Ringde... Ptsi Mayıs 14, 2012 4:55 pm
Christian zaten bir maçıımız olacak orada görüşürüz... Ve sen Triple H o maçta en azından ezilmemeye özen göster.
Jeff Hardy konuşmasını bitirdikten sonra Christian'a mikrofonla vuruyor ve sonrasında Twist Of Fate yapıp köşeye çıkıyor. Tauntunu yapıp t-shirtünü fırlatıyor ve ardından Swanton Bomb yapıyor ve yerde yatan Christian'ın yüzüne bakarak konuşmaya devam ediyor ;
- Hey Christian, yapacağımız maçta da aynen böyle olacak seni ezeceğim der ve Christian'ı ezerek üstünden geçer. Sonrasında taunt yapar ve seyircilerle tokalaşarak gider.
Best In The World CO Adminler
Mesaj Sayısı : 356 Kayıt tarihi : 07/04/12 Yaş : 27 Nerden : İstanbul / Beylikdüzü
Konu: Geri: Jeff Hardy Ringde... Ptsi Mayıs 14, 2012 6:48 pm
OUT: Haber vermeden vurmak yasak kanka. Artık dikkat edersin.
Stone Cold Moderatör
Mesaj Sayısı : 131 Kayıt tarihi : 28/04/12 Yaş : 28 Nerden : Konya
Konu: Geri: Jeff Hardy Ringde... Ptsi Mayıs 14, 2012 7:38 pm
Duyuluyor
Ringe giriyor
Jeff seni uyarıyorum ki Rattlesnake'in saldırısına uğramadan şu gerzek gerzek konuşmalarını bırak artık.Sen I.c şampiyonusun ben ise United States şampiyonuyum ama şu maç teklifimi kabul etmiyorsun demek ki kemerin gideceğinden ve benden korktuğundan böylesin.Bugün yada yarın HHH Ve ben,christian sen karşı karşıya geleceğiz tabii kabul edersen unified tag team şampiyonluk maçına çıkabilirseniz.Şu anda herkes İkinizin yada Jeff'in Stone Cold'dan korktuğunu biliyor haklı değil miyim? sizler tamamen bir eziksiniz ve hem Intercontinental hemde Unified tag team şampiyonluğu kazanamayacaksınız.
Jeff Hardy
Konu: Geri: Jeff Hardy Ringde... Ptsi Mayıs 14, 2012 8:18 pm
Jeff Hardy ana ekranda belirir ve konuşur ;
- Stone Cold sen konuştuklarımızı nerenle anlıyorsun arkadaşım ben Christianla düşmanım sen bana onunla tag ol benimle tag team kemeri maçına çık diyorsun ve elimde olsa teklifini kabul eder elinden United States Championship'i alırdım ama o bir Raw kemeri yani ben o kemer için senle maç yapsam da alamam yani ben kemerimi kaybetmekten korkmuyorum zaten sen merak etme.