Mesaj Sayısı : 102 Kayıt tarihi : 07/04/12 Yaş : 24 Nerden : Beylikdüzü
Konu: Jeff Hardy konuşuyor... Paz Mayıs 06, 2012 10:53 am
No More Words duyulur ve seyirciler coşar.
Jeff Hardy tauntunu yapar.
Ardından hayranlarıyla tokalaşarak ringe doğru ilerler.
Sonra ringe girer ve köşede de tauntunu yapar.
Ve son olarak eline bir mikrofon alıp konuşmasına başlar.
Jeff Hardy ; Evet, WWE alemi ben Jeff Hardy ve kendimle gurur duyuyorum ve her fırsatta söylemeye de doyamıyorum. Geçen hafta King Of The Ring Tournament'i kazanarak King Of The Ring oldum. Shawn Michaels ve Edge gibi dev isimleri de devirdim. Aslında devirmedim, yendim, ezdim, çiğnedim geçtim. Shawn'a da Edge'ye de hem Twist Of Fate hem de Swanton Bomb yaptım. Hatta Edge'ye iki kere Twist Of Fate yaptım. İşte kendimle gurur duymamın nedeni de budur. Bundan sonra ben buraların kralı sayılırım değil mi ? (Yeaaah) sonuçta hepinizin ağzına s*çtım. Bundan sonra ben Jeff 'The King' Hardy'im. Bana karşı gelmeye kalkarsanız hepinizin ağzına çakarım. Burda kimse benim dengim değil artık ben öyle görüyorum. Bir kaç kişi belki zorlayabilir ama maalesef deviremez artık taht benim. Taht kavgasını kaybettiniz sizi ezikler. Bundan sonra size hiç bir türlü acımıyıcam. Hepiniz Jeff Hardy'nin güç sınırlarını nasıl aştığını göreceksiniz. Artık GM önüme kimi koyarsa koysun devireceğim. Kimseye şans tanımayacağım. Sizi öyle döveceğim ki aynı bu çocuk gibi olacaksınız.