Professional Wrestling Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiyenin en iyi WWE RPG`si!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Dirk Kuyt İstanbul'da

2 posters
YazarMesaj
Stone Cold
Moderatör
Moderatör
Stone Cold

Dirk Kuyt İstanbul'da Empty
MesajKonu: Dirk Kuyt İstanbul'da   Dirk Kuyt İstanbul'da EmptyÇarş. Haz. 20, 2012 11:10 am

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan transfer ettiği Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt İstanbul'a geldi.

Hollanda'dan özel uçakla Sabiha Gökçen Özel Havacılık Terminali'ne gelen yıldız futbolcuyu, havalimanında Sarı-lacivertli yöneticiler ve bir grup Sarı-lacivertli taraftar karşıladı.

İstanbul'a ayak bastıktan sonra havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dirk Kuyt, Fenerbahçe'nin bir parçası olmanın verdiği mutluluğu yaşadığını söyledi.

Hollandalı ünlü futbolcu Kuyt, şöyle konuştu;
"Fenerbahçe'nin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Daha önceden de İstanbul'a gelmiştim ve Fenerbahçe'nin tarihi konusunda bilgi sahibiydim. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Fenerbahçe tarihinin bir parçası olacağım için de ayrıca mutlu ve heyecanlıyım."

Kuyt, eşinin kendisinden önce İstanbul'a gelerek, kendisine çok olumlu bilgiler verdiğini ifade ederek, "Eşim benden önce İstanbul'a gelerek, kulüpten ve şehirden etkilendiğini söyledi. Bu da benim için önemliydi" diye konuştu.
Gerçek Fenerbahçeli olmak için Galatasaray'a gol atması gerektiğini bildiğini dile getiren Kuyt, "Galatasaray'a karşı iyi oynayıp, bir de gol atarak gerçek Fenerbahçeli olunabildiğini biliyorum. Bunu da gerçekleştirerek gerçek Fenerbahçeli olmak için sabırsızlanıyorum" dedi.
Dirk Kuyt açıklamaların ardından eşiyle birlikte havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele gitti. Kuyt'ın daha sonra da İstanbul'da ev bakacağı belirtildi.

İMZA YARIN
Hollandalı futbolcu yarın saat 13.00'te, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda kendini Sarı Lacivertli renklere bağlayan imzayı atacak.

Kaynak:www.fanatik.com.tr

En son Stone Cold tarafından Çarş. Haz. 20, 2012 11:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
GS Forever
Admin
Admin
GS Forever

Dirk Kuyt İstanbul'da Empty
MesajKonu: Geri: Dirk Kuyt İstanbul'da   Dirk Kuyt İstanbul'da EmptyÇarş. Haz. 20, 2012 11:11 am

İnşallah bomba koyarlar imza törenine.Very Happy

Dirk Kuyt İstanbul'da
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dirk Kuyt Fenerbahçe de.
» Cody Rhodes İstanbulda