Konu: Batista Ring te. C.tesi Haz. 02, 2012 10:15 pm
Batista'nın müziği duyuluyor.
Ardından ringe giriyor. Ve konuşmaya başlıyor.
Merhaba WWE Universe. Geçtiğimiz RAW'da HHH yi sahaya gömdüm. Evet dediğimi yaptım fakat SCSA isimle HHH'nin poposu kalkmış arkadaşı bana saldırdı inanabiliyomusunuz? Kıç kaşıntısı olan bana geliyor. İlla senide mi ezmem gerekiyor ? HHH ye bakıp biraz ibret alsaydın keşke. SCSA senin kaşıntın var anladık fakat HHH doymadıysan gel buraya ve bir maç ayarlayalım. Sizi iki anguta karşı Ben ve takım arkdaşım Cena.
meteor76
Mesaj Sayısı : 186 Kayıt tarihi : 28/04/12 Yaş : 28 Nerden : geliyor bu değirmenin suyu
Konu: Geri: Batista Ring te. Paz Haz. 03, 2012 10:08 am
Play To Game duyulur;
Ve HHH ringe gelir mikrofonu alıp kıonuşmaya başlar.
[i]Hey Hey seni ahmak Batista sen kendini ne zannediyorsun ha evet rawda ne yazık ki yenildim doğru gerçi o maçın sonrası da malum ama her neyse şunu bilmeni istiyorum hatırlarsan ben de seni tam yenecekken Jeff seni kurtarmıştı bende seni sahaya gömüyordum peki ya buna ne demeli He?
Hey adamım sen kendini ne sanıyorsun kral mı hahaha sen sadece bir eziksin adamım herkese meydan okuyan bir ezik.
Mikrofonu sıkıca kavrar ve '' Sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun ? Seni aptal korkak istediğin her türlü maça varım. Herkesi de yenerim korkak seni.
meteor76
Mesaj Sayısı : 186 Kayıt tarihi : 28/04/12 Yaş : 28 Nerden : geliyor bu değirmenin suyu
Batista sen buranın en iyi güreşçiymişsin ha? (Güler).Batista sen olsan olsan bir palyaço olursun ve daha k*çını kaldırmayı bilmiyorsun takım arkadaşım hhh seni yenecekti bunu kabul et.Batista anlıyorum seni Two Trip Power man sendromunu yaşıyorsun ve hala atlatamıyorsun cena nerde? cena hiç geldi mi buraya ha?.Şunu bil ki batista ikimiz sizin kıçınızı tekmeleyeceğiz ve unified takım şampiyonluğunu kazanacağız.Triple H'e ezik diyorsun öyle mi geçen maçta az farkla hhh yenildi ve sen korkudan ölecektin haklı mıyım? Haklısın(s).Batista herkes bizi seviyor önemli olan maç kazanmak değil önemli olan seyircilerin kalbini kazanmak sen ise nefretle ve kince duygular besleyip kendini beğenmişlik yapıyorsun.Batista sen eziksin dostum Triple H kadar olamazsın ve olmayacaksında! biz şampiyonluğu kutlarken sizler ağlayıp sızlayacaksın seni kendini beğenmiş gerizekalı Ve buradan da ayrılacaksın anladın mı beni ha?
Evet batista sen kralsın ezikler kralı ve bu arada bu süprizi sana yapayım dedim Undertaker bizim tag'e geliyo ve tag ismi de değişecek (batista şaşkın bakar) Evet batista duydun istersen kaç bak izin veriyorum.
Evet batista sen kralsın ezikler kralı ve bu arada bu süprizi sana yapayım dedim Undertaker bizim tag'e geliyo ve tag ismi de değişecek (batista şaşkın bakar) Evet batista duydun istersen kaç bak izin veriyorum.
''3'ünüzü birden aynı mezara gömücem'' diyip ringi terkediyor.
meteor76
Konu: Geri: Batista Ring te. Ptsi Haz. 04, 2012 10:46 am
İşte bunu göreceğiz Batista evet göreceğiz şimdilik kaç bakalım korkak.