Professional Wrestling Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiyenin en iyi WWE RPG`si!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Batista Ring te.

3 posters
YazarMesaj
atakan127
Admin
Admin
atakan127

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyC.tesi Haz. 02, 2012 10:15 pm

Batista'nın müziği duyuluyor.

Batista Ring te. Batista130zq1

Ardından ringe giriyor. Ve konuşmaya başlıyor.

Batista Ring te. Micro

Merhaba WWE Universe. Geçtiğimiz RAW'da HHH yi sahaya gömdüm. Evet dediğimi yaptım fakat SCSA isimle HHH'nin poposu kalkmış arkadaşı bana saldırdı inanabiliyomusunuz? Kıç kaşıntısı olan bana geliyor. İlla senide mi ezmem gerekiyor ? HHH ye bakıp biraz ibret alsaydın keşke. SCSA senin kaşıntın var anladık fakat HHH doymadıysan gel buraya ve bir maç ayarlayalım. Sizi iki anguta karşı Ben ve takım arkdaşım Cena.
meteor76

meteor76

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Geri: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyPaz Haz. 03, 2012 10:08 am

Play To Game duyulur;

Ve HHH ringe gelir mikrofonu alıp kıonuşmaya başlar.
Batista Ring te. 0
[i]Hey Hey seni ahmak Batista sen kendini ne zannediyorsun ha evet rawda ne yazık ki yenildim doğru gerçi o maçın sonrası da malum ama her neyse şunu bilmeni istiyorum hatırlarsan ben de seni tam yenecekken Jeff seni kurtarmıştı bende seni sahaya gömüyordum peki ya buna ne demeli He?
atakan127
Admin
Admin
atakan127

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Geri: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyPaz Haz. 03, 2012 3:35 pm

Seni her zaman her yerde yenerim adamım.
meteor76

meteor76

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Geri: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyPaz Haz. 03, 2012 3:43 pm

Hey adamım sen kendini ne sanıyorsun kral mı hahaha sen sadece bir eziksin adamım herkese meydan okuyan bir ezik.
atakan127
Admin
Admin
atakan127

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Geri: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyPaz Haz. 03, 2012 4:31 pm

meteor76 demiş ki:
Hey adamım sen kendini ne sanıyorsun kral mı hahaha sen sadece bir eziksin adamım herkese meydan okuyan bir ezik.

Mikrofonu sıkıca kavrar ve '' Sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun ? Seni aptal korkak istediğin her türlü maça varım. Herkesi de yenerim korkak seni.
meteor76

meteor76

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Geri: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyPaz Haz. 03, 2012 4:48 pm

Ne oldu gücüne mi gitti ha ezik ezik ezik evet sen busun ezik
atakan127
Admin
Admin
atakan127

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Geri: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyPaz Haz. 03, 2012 6:00 pm

meteor76 demiş ki:
Ne oldu gücüne mi gitti ha ezik ezik ezik evet sen busun ezik

Seni bir daha ezebilirim ne dersin korkak ?
meteor76

meteor76

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Geri: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyPaz Haz. 03, 2012 6:09 pm

Dene de gör derim ezik.
Stone Cold
Moderatör
Moderatör
Stone Cold

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Geri: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyPaz Haz. 03, 2012 6:35 pm

Duyuluyor(BigCheer)

Ve Stone Cold Ringe doğru yürüyor.

Batista Ring te. YV6cI

Tauntunu yaptıktan sonra eline mici aldı.

What?

-What?(s)

Batista sen buranın en iyi güreşçiymişsin ha? (Güler).Batista sen olsan olsan bir palyaço olursun ve daha k*çını kaldırmayı bilmiyorsun takım arkadaşım hhh seni yenecekti bunu kabul et.Batista anlıyorum seni Two Trip Power man sendromunu yaşıyorsun ve hala atlatamıyorsun cena nerde? cena hiç geldi mi buraya ha?.Şunu bil ki batista ikimiz sizin kıçınızı tekmeleyeceğiz ve unified takım şampiyonluğunu kazanacağız.Triple H'e ezik diyorsun öyle mi geçen maçta az farkla hhh yenildi ve sen korkudan ölecektin haklı mıyım?
Haklısın(s).Batista herkes bizi seviyor önemli olan maç kazanmak değil önemli olan seyircilerin kalbini kazanmak sen ise nefretle ve kince duygular besleyip kendini beğenmişlik yapıyorsun.Batista sen eziksin dostum Triple H kadar olamazsın ve olmayacaksında! biz şampiyonluğu kutlarken sizler ağlayıp sızlayacaksın seni kendini beğenmiş gerizekalı Ve
buradan da ayrılacaksın anladın mı beni ha?
atakan127
Admin
Admin
atakan127

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Geri: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyPaz Haz. 03, 2012 7:16 pm

O zaman sen bu bütün staddaki aptallarla bir ol ve benim kral oluşumu seyredin.
meteor76

meteor76

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Geri: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyPaz Haz. 03, 2012 7:20 pm

Evet batista sen kralsın ezikler kralı ve bu arada bu süprizi sana yapayım dedim Undertaker bizim tag'e geliyo ve tag
ismi de değişecek (batista şaşkın bakar) Evet batista duydun istersen kaç bak izin veriyorum.
atakan127
Admin
Admin
atakan127

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Geri: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyPaz Haz. 03, 2012 8:01 pm

meteor76 demiş ki:
Evet batista sen kralsın ezikler kralı ve bu arada bu süprizi sana yapayım dedim Undertaker bizim tag'e geliyo ve tag
ismi de değişecek (batista şaşkın bakar) Evet batista duydun istersen kaç bak izin veriyorum.

''3'ünüzü birden aynı mezara gömücem'' diyip ringi terkediyor.
meteor76

meteor76

Batista Ring te. Empty
MesajKonu: Geri: Batista Ring te.   Batista Ring te. EmptyPtsi Haz. 04, 2012 10:46 am

İşte bunu göreceğiz Batista evet göreceğiz şimdilik kaç bakalım korkak.

Batista Ring te.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Batista Ring de
» Batista yı Seçiyorum.
» Batista Ringde
» Heart Breaker Kid on the ring!