Professional Wrestling Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiyenin en iyi WWE RPG`si!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

CM Punk Ringde.

4 posters
YazarMesaj
Best In The World
CO Adminler
CO Adminler
Best In The World

CM Punk Ringde. Empty
MesajKonu: CM Punk Ringde.   CM Punk Ringde. EmptySalı Nis. 24, 2012 6:39 pm

Cult Of Personality duyulur...

...Ve CM Punk titantronda görünür:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Daha sonra ringe yürümeye başlar:

Büyük cheer eşliğinde ringe gelir ve eline bir mikrofon alarak konuşmaya başlar:

CM Punk:Merhaba WWE Camiası! (cheer) Buraya geldim. Geldim çünkü anlatacaklarım var. Size 2 Hafta boyunca Raw şovlarındaki maçlarım hakkında açıklamalar yapacağım. İlk önce 14 Nisan Raw Supershow'a bir göz atalım ne dersiniz? Gerçekten harika maçlar vardı ama benim için tek bir maç önemliydi. Benim maçım. O gün Randy Orton ile karşılaştım! (boo) Evet o maçı kaybettim. Çünkü hazırlanamamıştım ve bu yüzden gafil avlandım ancak kaybetmemin asıl nedeni o maça sadece nefret ve hırsla çıkmam. O maçta sadece kirli dövüştüm ve bu çok büyük bir hataydı. Ve bunun kariyerim boyunca tekrarlanmayacağına söz veriyorum! (cheer) Çünkü hilekarlar asla kazanamazlar. Doğru dostlarım, o maçta ben hile yapmaya çalıştığım için kaybettim. İçimdeki öfke yüzünden maç sonrası rakibime saldırdım. Bu kimseye birşey kazandırmaz.Kimse bununla başarıya ulaşamaz. Bu durum kesinlikle yanlış ama biliyorsunuz benim hileye ihtiyacım bile yok. (cheer) Doğru! Benim gibi önemli ve yetenekli birinin herhangi bir yardıma ihtiyacı yok. Tek başıma herşeyi halledecek bir yapım var ve bu yapı kimsede yok. Sadece ben. Çünkü ne Orton, ne Jericho, ne Edge! Ben en iyiyim! Dünyadaki en iyi! (büyük cheer alır!)

CM Punk:Güzel! Şimdi gelelim asıl önemli olan maça. Bu maç 21 Nisan Raw şovunda yapıldı. (cheer) Doğru tahmin! Jericho ile olan maçım! Eminim hepiniz o maçı izlemişsinizdir. Harika bir maçtı, her iki taraf harika güreşti ama tabii biri galip gelecekti. Ben! (cheer) Jericho benim Orton ile olan maçımdan ders çıkarmamış sanırım. Çünkü maç boyunca kirli dövüştü. Ancak ben adil yada değil onu yendim çünkü bu sefer hazırlanmıştım dostlarım. Bu sefer tüm hafta çalıştım, koştum ve yüzdüm. Bu bana galibiyeti getirdi. Ama galibiyeti kazanmamın asıl nedeni hayatım boyunca alkol almayışımdır. (cheer) Evet hayatım boyunca ne sigaraya elimi sürdüm, ne alkolu ağzıma aldım, ne uyuşturucu kullandım. Hep temiz yaşadım, spor yaptım ve sağlıklı beslendim. Asla vücuduma zarar verecek şeyler kullanmadım. Hepsinden köşe bucak kaçtım, onlardan uzak durdum. Jericho'nun aksine! (cheer) Jericho hayatı boyunca alkol kullandı, uyuşturucu kullandı ve sigara içti. Üstüne üstlük zararlarını bilerek ve buna aldırış etmeyerek kullanmaya devam etti. Bahse varım doktoru onu defalarca uyarmıştır. Ancak o sersem buna aldırış etmemiştir. Maçı kaybetmesinin nedeni ise zaten bu! (cheer) Jericho'nun vücudu onu yarı yolda bıraktı çünkü alkol ve sigara yüzünden çürüyor. Bu yüzden yapılacak tek şeyi yaptı. Hile! (boo!) Onu suçlamıyorum yapabileceği tek şey buydu. Ancak sonuç değişti mi? Elbette hayır! Jericho'yu yere serdim. Ringi cehenneme çevirdim. Oysa öfkesine yenik düştü ve sandalye kullandı. Bu ona maçı kaybettirdi. Ancak Jericho bunla yetinmeyecek kadar adi biri. O pislik sandalyeyi defalarca sırtıma vurdu. Maçtan sonra yorgun düşmüş ve ona karşılık verememiştim. Ardından bana kilit bağladı ve kurtulmam imkansız hale geldi. Yorgundum ve maçtan yeni çıkmıştım. Ancak daha sonra dostum John Cena geldi! (cheer) Evet o sersem Jericho'yu devirdi ve beni ayağa kaldırdı. Cena onurlu ve yetenekli bir adam. Ancak WWE Kemeri sadece birinde olabilir. Önüne kim çıkarsa çıksın devirmeye hazır birinde. Diğerlerinden bariz daha üstün birinde. WWE'nin en iyisinde. Hatta dünyanın en iyisinde! Bende! Best in The World CM Punk'ta!
(Büyük cheer eşliğinde beklemeye başlar..)

En son Best in The World tarafından Perş. Mayıs 03, 2012 9:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
RıseAboveHate
CO Adminler
CO Adminler
RıseAboveHate

CM Punk Ringde. Empty
MesajKonu: Geri: CM Punk Ringde.   CM Punk Ringde. EmptySalı Nis. 24, 2012 9:58 pm

My Time İs Now duyulur.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

John Cena tauntunu yaparak ringe ilerliyor.Seyircileri coşturuyor.Ringe giriyor ve şapkasını fırlatıyor.

Tam konuşmasına başlıcakken salondan büyük bir cheer duyulur.Ardından hayranının açtığı pankartan dolayı mutlu olur.

Ve konuşmasına başlar.

Merhaba Raw.Merhaba hayranlarım.Hatırlarsanız 2 hafta önce hep maç kaybediyordum.Çok olumsuzluklar yaşamıştım.Ama o günler geride kaldı.Artık zirvede tek ben varım.Diğerlerine acıyorum.Evet gelelim 2 haftada neler oldu ve nasıl ben bir anda yükselişe geçtim.Bu büyük bir başarı çünkü.(Cheer)Bunları şimdi size açıklayacağım ve beni bir kere daha takdir edeceğinizi umuyorum.Evet gelelim 2 hafa önceki Superstars şovuna.O gün ne zorluklarla galibiyeti kazandığımı unutamıyorum.Maça çıkmadan önce moralim sıfırdı.Çünkü bütün maçlarda yeniliyordum.Bu zorlu bir maç olacaktı.Çünkü battle royal maçına çıkıyordum.Birbirinden zorlu rakiplerle yüzyüze gelecektim.Bu maçta hiç şansım olmadığını düşünmeye başlamıştım.Çünkü kazanma olasılığım 9 da birdi.Elimden gelenin daha fazlasını yapıp kendimi bu maçta göstermem gerkiyordu.Bunu nasıl yapacağımı düşünüyordum.Bu maçtada yine kaybedersm bu benim için çok kötü olurdu.Bu maç için o kadar çok çalıştım ki inanamazsınız.Günün yirmi dört saatii çalışarak geçiriyordum.Maçın başlamasına az bir zaman çok heyecanlanmıştım.Elenme korkusuyla yüzleşmem gerekiyordu.Bütün herkes ringdeki yerini almıştı.Ellerim titriyordu heyecandan.Motive olmaya çalışıyrodum kendi kendime.Artık maç başlamıştı.Gözüm hiç birşey görmüyordu.Adeta kaskatı kesilmiştim.Ve bir anda Aptal Jerichonun bana doğru koştuğunu gördüm.Bana Clostliene yaptı.(Boo)Ardından kendini süperstar sanan Shawn Michaels bana SCM denemesi yapmaya kalkıştı.Ve onu ayağından yakalayıp etkisiz hale getirmiştim.Kendime gelme zamanı gelmişti artık.İçimdeki güç açığa çıkmıştı.Artık sinirden deliye dönmüştüm.Arkamı döndüğümde Jericho'nun Miz ile Christianı elediğini gördüm.Bu böyle devam ederken ringdew ben ve Jericho kalmıştı.Jericho kazanma hırsıyla yanıp tutuşuyordu.Öyleki beni arkamdan sinsice yakalayı ringin dışına atmaya çalışmıştı.
Jerichonun planı işe yaramamıştı.Jerichoyla uzun bir süre maçı kazanmak için mücadele etmiştik.Sonunda Jerichoyu omuzlayıp ringin dışına doğru AA yaparak Jerichonun sonunu getirmiş oldum.Maçı kazanan ben olmuştum.(Cheer)Ben bunun bir rüya olabileceğinden korkuyordum.Çünkü zoru başarmıştım.Ama bu maçı almak herşeyimi ortaya koymuştum.Maçtan sonra ne kadar mutlu olduğumu sevinçten ne diyeceğimi unutmuştum.Hatırlıyorsunuzdur o anı.Galibiyetten sonra o gün gözüme hiç uyku girmemişti.Galibiyet sevinci her an gözümün önündeydi.Aklımdan hiç çıkmıyordu.maçtan bir gün sonra Smackdown şovunda maça çıkacağımı öğrendim.Evet Edge bir maç ayarlanmıştı bize.Bunu sevineyimmi üzüleyimmi karar veremedim.Çünkü bir gün önveki maçınn yorgunluğunu hala üzerimden atamamıştım.Ama bu maça çıkmaya karar verim.Çünkü her ne olursa olsun sizi yüzüstruü bırakmamak için bu maça çıktım.Bu maçta o kadar çok çaba sarfetimki anlatamam.Bu maçı kazanan ben oldum.(Cheer)Maçtan sonra Ezik Edge galibiyetimi hazmedemedi ve bana saldırdı.Neyseki Jeff bana yardıma gelmişti.Jeff beni duyuyorsan sana ne kadar minnettar olduğumu söylemek isterim.Sen gerçek bir dost olduğunu bana kanıtladın.Senin asilliğini herkes görmüş oldu.Bir gün arayla iki maç kazanmıştım.Bu sevinç beni alıp götürüyordu.Gitgide yükselişe geçmiştim artık.Önümde galibiyet yolu ve arkamda beni kıskanan düşmanlar vardı.Benim bu galibiyetlerimi kıskanıyorlardı.Çünkü beni kıskananlar benim kadar cesur yürekli olsaydı(Cheer)onlarda başarırdı.Başkalarının hakkını yemelerine göz yummayacağımı tekrar tekrar söylüyorum.Bu maçın ardından kendime bir az zaman ayırmak için tail yapmayı düşünürken bir anda John Laurunaits telefonla aradı.Bana Rawda maç ayarlanmıştı.Bu bir şaka olmalıydı herhalde dedim.Ama aldığım cevap beni şok etti.Üç gün üst üstte maça çıkacaktım.Bu maçta Randy ile masa maçına çıkacaktım.Biraz sinirlrim bozulsada maça çıkmaya karar veridm.Çünkü beni kimse yıldıramayacaktı.Ayrıca benim maçımdan önce Punk'un Jerichoyla bir maçı olduğunu öğrendim.Bunu maçı izleyecektim.Çünkü Punk'ı seviyordum.Punk'ı bir dost olarak görüyordum kendime.Punk'ın maçı başlamıştı.Ben backstagede punk'ın maçını izliyordum.Maç heyecanlı gidiyordu.Kimin kazanacağı belli değildi.Her ikiside maçı kazanmak için elinden geleni yapıyordu.Tabiki o ana kadar.Jerichonun yaptığı harekete kadar.(Boo)Jericho zaten dürüstçe bir maç kazanmayı düşünemezdi.Çünkü bu onun doğasında var.Punk'a saldırıyordu.Ben dayanamadım ringe gelerek Punk'ı Jericho'nun elinden kurtardım.(Cheer)Çünkü ben başı belada olan herkese yardım ederim.Ben asil bir kişiliğe sahibim.Jericho gibi hilekar biri değilim.Çok konuştuğumun farkındayım ama o kadar doluyum ki anlatamam.Punk seni severim biliyorsun bunu.Ancak WWE kemeri söz konusu olunca işler değişir.WWE kemerini hakeden sadece benim.(Cheer)Sen başka hayaller kur bence.Seni kırmak istemiyorum ama WWE kemeri sadece benim olacak.Sen kendeini benden üstünü görüyorsun.Abartma isteren Punk.Ben senden daha üstünüm ve bu kemeri ben hakediyorum.Bu kemer için ben gecemi gündüzüme katıp her gün antreman yapıyorum.Punk WWE kemeri benim olacak bunu aklına soksan iyi olur .
Best In The World
CO Adminler
CO Adminler
Best In The World

CM Punk Ringde. Empty
MesajKonu: Geri: CM Punk Ringde.   CM Punk Ringde. EmptyPerş. Nis. 26, 2012 11:40 am

CM Punk: Beni güldürüyorsun dostum! (cheer) Evet gerçekten iyi konuştun. Ama önemli olan konuşabilmek değil. Laflarını gerçekleştirmelisin dostum. Aslında bunu yapabilirsin ama ancak Jericho veya Shawn gibi eziklerde çünkü ben buna izin verecek biri değilim. Sanırım sende bunu fark edemeyecek kadar sersem değilsin. Hey Cena biliyormusun aslında sana yaptıkların için minnettarım. Beni kurtardın, hemde defalarca Jericho'nun yaptıkları karşısında beni savundun çünkü o pislik sanada kafa tutmuş ve işlerine o koca burnunu sokmuştu. (cheer) Sanırım 2 hafta önce Superstar şovunda tek gördüğünüz kişi John Cena değildi. Doğru! 2 hafta öncesi Superstars şovunda BattleRoyal maçına bende katıldım. (cheer) Gayet iyi gidiyordum, harika dövüşüyor ve kendimi bu maçı kazanmak için zorluyordum. Ama kendini önemli biri sanan o sersem Edge beni gafil avladı. (boo) O maçta Shawn'nın gözü dönmüştü ve ne yaptığını bilmeden herkese saldırmaya başlamıştı. Bende yapılacak en iyi şeyi yapmaya karar vermiştim. (cheer) Onu omzuma aldım ve Go To Sleep pozisyonuna getirdim! (cheer) Evet artık şansı kalmamıştı. Tek bir hamleyle onu yere çakacaktım ve elenecekti. Bu benim işime gelir sonuçta daha az rakibim kalacaktı. Aynı zamanda diğer güreşçileri bir sersemden kurtarmak istiyordum. O an aklımda sadece onu ringin dışına fırlatmak ve daha sonra Jericho'ya saldırmak geçiyordu. Evet bunu istiyordum, intikam almalıydım. Ama o pislik Edge buna izin vermedi ve bana arkadan saldırdı! Yere düşürdü ardından Powerbomb ile dışarı attı. Çok sinirlenmiştim çünkü o maçı kazanmayı hakediyordum. Üstelik Jericho hala içerideydi ve bu beni çok kızdırıyordu. İntikam alamamıştım ve o sersem ringde dolanıyor ve gözlerden uzak kalmayı başarıyordu. Zaten onun gibi biri sadece bunu yapabilir. Saklanır ve sona kalınca arkadan saldırır. Jericho'da bunu yapmaktan başka birşey düşünmüyordu. Buna emindim. Çünkü o sersem sürekli olarak hile yapmaya çalışıyordu ama bunun benim için önemi yoktu çünkü o sarışın pislik yüzünden dışarıda kalmıştım. Yürümeye başladım, hızlıca odama gidecektim. Daha sonra maçı izlemeye devam ettim. Edge ve Shawn! İkisi bu sefer seni gözlerine kestirmişlerdi. Bir anda sana SCM vurmak için koşmaya başladı Cena. Ama sen onu omuzladın. Gerçekten etkileyiciydi. Daha sonra koşan Edge'i de kaldırınca sanırım herkes hayret etmiştir. Gerçekten iyi iş çıkardın Cena. Daha sonra o sersem Jericho'yu aşağı atınca odamdan seni alkışladığımı itiraf etmem gerekiyor. Büyük güç gösterisi yapmış ve maçı kazanmaya bir adım daha yaklaşmıştın. Bu beni çok mutlu etmişti. Çünkü WWE Kemerinde seninde gözünün olduğunu biliyordum. Ve ben bu kemeri sadece Jericho gibi bir pislikten almak istemiyorum. Hakkımla ve zor bir maçta kazanmak istiyorum. Jericho benim için kolay lokma olurdu ve ben bunu istemiyordum. Sanırım istediğime ulaşacağım. O pislik benim için sadece eğlence. Asıl amacım seni devirmek Cena. Bu benim için gerçek bir sınav. En iyi olduğumu kanıtlama fırsatı! WWE Kemerini havaya kaldırma fırsatı! (büyük cheer ile salon inler)

CM Punk: Umarım Superstar şovu hakkındaki düşüncelerimi iyi anlayabildin Cena. Şimdi gelelim Smackdown şovuna -senin burada konuştuğun diğer şova- Sana düşüncelerimi anlatacağım Cena. (cheer) İyi dövüştün ve maçı kazandın. Buna her zaman saygı duyan biri olmuşumdur çünkü ben adaletin yanındayım ve adil bir dövüşte maç kazanan güreşçi bana göre saygı duyulacak kadar değerlidir. (cheer) Ben tüm güreşçilerin maçlarını sürekli izlerim. Odamda ne kadar yorgun olursam, ne kadar acıkmış olursam ya da ne kadar sıkılırsam yinede bırakmam ve izlerim. Neden biliyor musun Cena? Çünkü en iyi bunu yapar! (cheer) Her maçını izledim. Sadece senin değil Jericho'nun, Edge'in, Shawn'ın, Miz'in ve diğer tüm güreşçilerin maçlarını izliyorum. Çünkü bu taktik. Hareketlerimi ve güreşme stilimi maçtan maça değiştiriyorum. Herkes tek bir stil ile tüm maçlara çıkar ve bu yüzden yenilgi kaçınılmaz hale gelir. Çünkü rakibin senin tüm hareketlerini ve taktiklerini ezberlemiş olur Cena. İşte bende tam olarak bunu yapıyorum. Herkesin güreş stili aklımda ve kendimi her geçen gün bunlara karşı başka hareketler ve çözümler bulmak için zorluyorum. (cheer) Emin ol tüm gün çalışmak sana kazandırmaz Cena. Tıpkı bir öğrenci gibi, tüm gün çalışan biri asla başarılı olamaz. Planlı ve mantıklı çalışmalısın. Sen dostumsun Cena ve bunu sana anlatmak benim için görevdir. Birbirimizle karşılaşacak olmamız hiç önemli değil. Belki sende artık bu yöntemi kullanacaksın, bu benim için harika bir haber olur çünkü ben kimsenin kendini bu kadar fazla zorlamasını istemem. Ancak çalışmayı kesip tüm gün o lanet olası Jericho gibi bira içer, sigara tüketir ve pisliklerle dolu o uyuşturucu kokan barlara gider ve vücuduna eziyet edersen asla galibiyet alamaz, Jericho gibi sürekli ezilirsin. (cheer) Tüm gün çalışma metodunu yarıya indirip kulağına bir kulaklık tak ve koşuya çık. Eminim bu şekilde daha iyi hazırlanırsın dostum. Sanırım çalışma tarzına güvenerek buraya geliyor ve benden daha iyi olduğunu ve beni yenebileceğini iddia ediyorsun. Bak Cena, Jericho gibi hilekar olmadığını söylüyorsun bu konuda haklısın ve bence bu önemli birşey. Ama beni kırmamak istediğini söylüyorsun. Kemeri kaybedeceğimi ve senin kazanacağını söylüyorsun. Kemer sende öylemi? Bende değil yani? Bu saçmalık dostum! (cheer) Dediğim gibi sen iyi bir güreşçi ve dostsun bu yüzden seni severim ama o kemer kesinlikle benim olacak. Eğer senin için WWE Kemeri söz konusu olunca işler değişiyorsa benim içinde farklı birşey olmayacak. Yani dostluğumuz senin beni devirmeni engellemeyecekse emin ol aynı şekilde bu, benim sana GTS yapmamı engellemez! (cheer) Kendimi senden üstün görmüyorum Cena! Bu gerçek ve sana kanıtlayacağım! Senden üstün olduğumu! Hayal kuran ben değilim Cena! Bu sensin! Çünkü o maç bitince WWE Kemeri'ni senin omzunda görmeyeceğiz. Benim belimde parlıyor olacak! Sen ise sadece izleyeceksin Cena! Tıpkı Jericho gibi! (cheer) Kemer asla senin gibi birinin olamaz. Asla Jericho gibi bir alkolikte asla olamaz! O ancak benim gibi birinin olabilir. En iyinin olabilir Cena! (cheer) Best in The World'un. CM Punk'ın!! (salon cheer sarsılır!)

CM Punk taraftarların büyük desteğini alarak konuşmasını bitirmişti ki birden bire...
GS Forever
Admin
Admin
GS Forever

CM Punk Ringde. Empty
MesajKonu: Geri: CM Punk Ringde.   CM Punk Ringde. EmptyPerş. Nis. 26, 2012 1:53 pm

Break The Walls Down duyulur ve Chris Jericho mikrofonla ringe doğru gelir.

Chris Jericho herkese susması gerektiğini belirtir ve konuşmasına başlar.

Chris Jericho:Punk Punk Punk kurduğun her cümlede tıpkı Jericho gibi tarzı sözcükler var.Neden biliyor musun?Çünkü sen hayatın boyunca her zaman benim gibi olmak istedin.Dünyanın en iyisi olmak benim hak ettiğim,benim yarattığım birşey ve sen bunu benden çaldın.Bunu benden çalarak,dünyanın en iyisi olduğunu söyleyerek ve içki içmene rağmen beni bunla suçlayarak yalancı bir adam olduğunu herkese gösteriyorsun.Kabul etmesende Punk her zaman benim gibi içki içmek istedin ve bunu yaptın.Ama benim gibi dürüst bir adam olmadığın için içmediğini söylemekle hala yalan söylüyorsun.İçki senin kanında,genlerinde ve ruhunda olan birşey ne kadar inkar etsende bunu değiştiremeyeceksin Punk çünkü seninde sonun tıpkı baban gibi olacak.Straight Edge adlı grubunu kurduğunda onu neden dağıttığının aldığın yenilgilerle bir alakası olmadığını da biliyorum.O grubu dağıttın çünkü içindeki içki içme isteğine karşı koyamıyordun.İstersen dünyadaki en iyi güreşçi olduğunu söyle istersen Straight Edge olduğunu söyle ama gerçek şu ki sen Chris Jericho olmak isteyen zavallı bir içiciden başka birşey değilsin.

Jericho şimdi dönüp John Cenayla konuşmaya başlar.

Chris Jericho:Bakın burada kimler var küçük çocukların süper kahramanı John Cena,itiraf etmeliyim ki CM Punk ın aksine konuşmanda bazı doğru noktalar var.Öncelikle bütün maçlarda kaybettiğin konusunda haklısın ama ben senin aksine maç kazanmakla meşguldüm.Bu Superstars da seni ve buradaki yalancı CM Drunk ı yendim.Yanımda partnerim,aslında partnerimin kim olduğu önemli değil çünkü ikinizi tek başıma da yenebilirdim. Başı belada olan herkese yardım ettiğini göre John Cena ve bana bulaştığın için senin de başın belada olduğuna göre kendine bir iyilik yap ve WWE kemerini gerçekten hak eden bana bırak.Bir k*ç öpücü den başka birşey olmadığını biliyorsun Cena.Dolayısıyla dünyanın en iyisi yani benim karşımda da hiç şansın olmadığını da anlayacak kadar beyninin olduğunu umuyorum.

Chris Jericho güler ve konuşmasını yaparken Punk ve Cena yı işaret eder.

Chris Jericho:Burada dürüst ve dünyanın en iyisi olan bir adam varken.K*ç öpücü Cena ve yalancı Cm Drunk nasıl WWE şampiyonu olabilir ki?
RıseAboveHate
CO Adminler
CO Adminler
RıseAboveHate

CM Punk Ringde. Empty
MesajKonu: Geri: CM Punk Ringde.   CM Punk Ringde. EmptyPerş. Nis. 26, 2012 2:59 pm

Tam konuşmasına başlıcakken salondan büyük bir cheer duyulur.Ardından hayranının açtığı pankartan dolayı mutlu olur.

Ve konuşmasına başlar.

Punk ben her zaman konuştuklarımın arkasındayım.Çünkü ben boş konuşmuyorum.Söylediklerimi gerçekleştirdiğimde anlarsın ne demek istediğimi.Doğru söylüyorsun süperstar şovunda tek ben yoktum.O maçı kazanmak için çaba gösterenlerin arasında sen de vardın tabiki.Ama senin bu serüvenin çok kısa sürdü.Edge denen Jericho yalakası senin sonunu getirdi.Ama sonra Edge de elendi.Süperstar şovunda Jerichoyla elediğim zaman suratının aldığı hali görmek bile istemezsin.O kadar ezildi ki o maçta anlatamam.WWE kemerini elbet bende senin kadar kazanmak istiyorum.Bu kemeri kim daha çok hak ediyorsa o kazansın.Ama sandığın kadar kolay olmayacak.Eğer aramızda bir maç olucaksa dostluğumuzu bir kenara bırakıp kemer için herşeyimizi ortaya koymamı gerekiyor değilmi Punk.Sende benim kadar isteklisin.Ben de o kemeri kazanıp herkese kimin iyi olduğunu kanıtlamak istiyorum.Eğer aramızda bir maç olursa sende kendini kanıtlayabilirsin.Evet Punk Süperstar şovunda söylediklerini anlayabildim.Bu konuda sadece söylemek istediğim iyi olan taraf kazansın.Evet Smackdown şovunda söylediklerine gelelim.Senin her zaman saygı duyan biri olduğunu biliyorum.(Cheer)Başkalarını gibi yalan söylemediğine inanıyorum.Doğruları konuşuyorsun.Seni dürüst biri olduğun için seviyorum.Çünkü bende tıpkı senin gibi dürüst bir karaktere sahibim.(Cheer).Punk bende senin gibi hergün maç izllemeye başlayacağım..Çünkü taktikler ve stratejiler her zaman istediğimiz gibi olmayabilir.O yüzden maçları izlerim ki rakibin zayıf noktasını bulup o alanda çalışmak için.Bende kendimi çok yorduğumun farkındayım.Okadar çok çalışıyorumki kendime zaman ayıramıyorum.Bir de senin dediklerini uygulayacağım.Belki haklısındır bu konuda.Kendimi her gün çalışmaktan fazla yoruyorumdur.Bu da biraz dinleneceğim anlamına geliyor.Ama WWE kemerini ben kazanmak için elimden gelen çabayı sarfedeceğim.Seninde böyle yapacağını umuyorum.Beni asla pislik Jericho'yla kıyaslamaını istemiyorum.Onun ismini dahi duymak istemiyorum.O çıkarcı herifgin teki.Tek yaptığı yan gelip yatmak.Ondan süperstar olmaz(Cheer)..WWE kemerine gelincede teminde söylediğim gibi eğer aramızda bir maç olursa iyi olan tarafın kazanmasını isterim.Ama maçta her ne olursa olsun dostluğumuzun devam etmesini isterim.

Vay vay vay Jericho zahmet edip ringe gelmiş.Evet benim konuştuklarımda asla yalan olmaz.Senin gibi gerçekleri çarpıtmam.Ne gerekiyorsa onu direk yüzüne söylerim.Jericho senin niye bu kadar WWE kemerini istedipini merak ediyorum doğrusu.Sen pisliğin tekisin.Bu çıkarcı düşüncelerinden vazgeçmen gerikiyor.WWE kemerine en son elini sürecek tek bir kişi var oda sensin Jericho.Sen asalağın önde gidenisin.Artık gerçeklerini söylemelisin.Hayaytında tek bir iyilik yaptınmı sen Jericho.WWE süperstar şovunda yanındaki yalakayla Punk'a neler yaptığını gördüm ve onu sizin pis ellerinizden çekip kurtardım.Sizin tek yaptığınız şey adaletsilik.Bu Süperstar şovunda Punk ile beni yendiğiniz için fazla sevinmeyin Jericho.Sizin sonunuz yakında gelecek.O gün geldiğinde Battle Royal'da olduğu gibi yüzünün aldığı şekli görmek beni onurlandıracak(Cheer).Sana asla WWE kemerini bırakmayacağımı bilmen gerek.Senin gibi bir züppenin WWE kemerini almaması lazım.Anlıyormusun Jericho.Sen dünyanın en iyisimisin.Jericho sana g!tümle gülüyorum.(Cheer).Sana tek söyleyeceğim beni ve Punk'ı asla hafife almamam.Battle Royal'da sana yaptıklarımı unutma de ve sinirlenip şapkasını yere fırlatır.

En son RıseAboveHate tarafından Perş. Nis. 26, 2012 3:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
GS Forever
Admin
Admin
GS Forever

CM Punk Ringde. Empty
MesajKonu: Geri: CM Punk Ringde.   CM Punk Ringde. EmptyPerş. Nis. 26, 2012 3:14 pm

Chris Jericho:Cena Cena Cena galiba bana karşı duyduğun korkudan dolayı Punk ile arkadaşlık kurmaya bile başlamışsın ama kiminle arkadaş olduğun önemli değil çünkü benim gibi düşündüğü,desteklediği şeyi savunan biri tüm federasyon gelse de dünyanın en iyisi olduğunu bilir ve bunu söylemekten korkmaz.WWE şampiyonu ben olacağım ama bundan önce sana benden duyduğun korkunun sırf sana saldırmak için Nexus ı ele geçiren seni daha önce 1000 defa WWE şampiyonluğundan eden bir adam ile arkadaşlık kurabilecek kadar büyük bir korku olduğunu belirtmek isterim.WWE şampiyonu olacak en son kişi ben mişim,bu dediklerinin hile yapmakla bir alakası yok Cena bu dediklerin şampiyonluk için benle yüzleşmek ve rezil olmaktan dolayı duyduğun korkuyla alakası var.Kabul etsende etmesende Cena içindeki korkuyu gözlerinden görebiliyorum.Başka ne görüyorum biliyor musun?Benim zirveye yeteneğim ile çıktığım ve senin ise k*ç öperek çıkmandan dolayı bana karşı duyduğun kıskançlığı görüyorum Cena.Aslında bana karşı duyduğun bütün bu nefretin altında korku ve kıskançlık yatıyor değil mi?
Capire
Admin
Admin
Capire

CM Punk Ringde. Empty
MesajKonu: Geri: CM Punk Ringde.   CM Punk Ringde. EmptyPerş. Nis. 26, 2012 3:28 pm

Duyuluyor John Laurunaits gülerek girişe geliyor
My Names John Laurunaits and I am Raw and Smackdown generel Manager ve beyler sakin olmanızı istiyorum WWE Championshipi istiyorsanız Peop Power'da bunu alıcaksınız ama bunun için bir maç olucak ve bu maç John Cena vs Chris Jericho vs Cm Punk olmıycak bu maç tüm WWE Universiye kapsıycak ve Bu Turnavıyı kazanan sadece WWE şampiyonlugu için Contenderlık hakkı elde etmiycek Ringin kralı olmayada bir adım yaklaşıcak evet yanlış duymadınız bu hafta ve gelecek hafta King Of The Ring turnuvası olucak.

John Laurunaits bunları söyledikten sonra arka alanın yolunun tutuyor.
GS Forever
Admin
Admin
GS Forever

CM Punk Ringde. Empty
MesajKonu: Geri: CM Punk Ringde.   CM Punk Ringde. EmptyPerş. Nis. 26, 2012 3:42 pm

Chris Jericho:Tamam Laurinaitis şampiyonluğumu geciktirmek istiyorsan sen bilirsin ama ben Rumble a kadar hem King Of The Ring hem de WWE Champion olacağım Raw da görüşürüz ezik herifler.Bundan önce Cena cesaretini toplamaya çalış korkudan altına yapmanı istemem sonuçta ben yeneceğim ama eğer pes edersen canın acımaz.CM Drunk sende turnuvada sarhoş olmamaya çalış zaten tek yumrukta tuş olacaksın,sarhoşken vurduğumda geberip gidersin herhalde.Siz kendi problemlerinizi çözmeye çalışırken bende gidip sizin işinizi pes ettirerek mi yoksa tuş ederek mi bitireceğimi karar vereyim.

Chris Jericho mikrofonu bırakıp boolamalar ile ringi terk eder.
RıseAboveHate
CO Adminler
CO Adminler
RıseAboveHate

CM Punk Ringde. Empty
MesajKonu: Geri: CM Punk Ringde.   CM Punk Ringde. EmptyPerş. Nis. 26, 2012 3:55 pm

Ben 3'müz arasında bir maç olacağını sanıyordum.Ama bu daha da güzel bir haber.Hem turnuvayı kazanıp hem de ringlerin kralı olacağım.Chris jericho sen de avucunu yalarsın.Ve sonra da WWE Championu olacağım.Jericho sen o turnuvada karşıma sakın çıkma.Eğer çıkarsan seni mahvedeceğim.Ayrıca o yanındaki yalakayı da(Edge) mahvedeceğim.Sizi teker teker eledikten sonra ben kendi zaferimi kutlayacağım siz de ağzınız açık beni seyredeceksiniz der ve ringi terk eder.
Best In The World
CO Adminler
CO Adminler
Best In The World

CM Punk Ringde. Empty
MesajKonu: Geri: CM Punk Ringde.   CM Punk Ringde. EmptyPerş. Nis. 26, 2012 4:41 pm

CM Punk: Güzel! Jericho pisliğini ve o pisliğin deyimiyle k*ç öpücü Cena'yı yenerek WWE Champion olmakla kalmayacağım aynı zamanda tüm WWE Universe'n katıldığı o önemli turnuvayı yenerek King of The Ring olarak sizlere Dünyadaki En İyi'nin kim olduğunu tekrar göstereceğim güreş severler. (cheer) Böyle bir turnuva olması benim elbet işime gelir çünkü kazanacağımdan eminim. Çünkü çok iyi hazırlanacak ve çalışacağım. Benim aksime Jericho tüm gün bira içerken, Cena ise gereksiz yere o tonlarca ağırlıktaki demirleri kaldırmak için k*çını yırtacak. Turnuva bitince hem WWE Champ, hem King of The Ring olacağım ve lanet olası Jericho ve Cena çenelerini kapamayı öğrenecekler. Bu anı iyi kaydedin. Çünkü o turnuva bitince onlar sözlerini defalarca dinleyecekler. Best in The World asla Jericho olmadı. Tek bir Best in The World olabilir ve o da elbette benim. Ben en iyiyim! Ben CM Punk'ım!

Mikrofonu bırakır ve büyük cheer sesleri eşliğinde ringi terk eder.
GS Forever
Admin
Admin
GS Forever

CM Punk Ringde. Empty
MesajKonu: Geri: CM Punk Ringde.   CM Punk Ringde. EmptyPerş. Nis. 26, 2012 4:52 pm

Kilit.

CM Punk Ringde.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» CM Punk Ringde 2
» CM Punk karakter
» Rey Msyterio ringde
» Edge Ringde
» Sheamus ringde.