[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]CM Punk: Beni güldürüyorsun dostum!
(cheer) Evet gerçekten iyi konuştun. Ama önemli olan konuşabilmek değil. Laflarını gerçekleştirmelisin dostum. Aslında bunu yapabilirsin ama ancak Jericho veya Shawn gibi eziklerde çünkü ben buna izin verecek biri değilim. Sanırım sende bunu fark edemeyecek kadar sersem değilsin. Hey Cena biliyormusun aslında sana yaptıkların için minnettarım. Beni kurtardın, hemde defalarca Jericho'nun yaptıkları karşısında beni savundun çünkü o pislik sanada kafa tutmuş ve işlerine o koca burnunu sokmuştu.
(cheer) Sanırım 2 hafta önce Superstar şovunda tek gördüğünüz kişi John Cena değildi. Doğru! 2 hafta öncesi Superstars şovunda BattleRoyal maçına bende katıldım.
(cheer) Gayet iyi gidiyordum, harika dövüşüyor ve kendimi bu maçı kazanmak için zorluyordum. Ama kendini önemli biri sanan o sersem Edge beni gafil avladı.
(boo) O maçta Shawn'nın gözü dönmüştü ve ne yaptığını bilmeden herkese saldırmaya başlamıştı. Bende yapılacak en iyi şeyi yapmaya karar vermiştim.
(cheer) Onu omzuma aldım ve Go To Sleep pozisyonuna getirdim!
(cheer) Evet artık şansı kalmamıştı. Tek bir hamleyle onu yere çakacaktım ve elenecekti. Bu benim işime gelir sonuçta daha az rakibim kalacaktı. Aynı zamanda diğer güreşçileri bir sersemden kurtarmak istiyordum. O an aklımda sadece onu ringin dışına fırlatmak ve daha sonra Jericho'ya saldırmak geçiyordu. Evet bunu istiyordum, intikam almalıydım. Ama o pislik Edge buna izin vermedi ve bana arkadan saldırdı! Yere düşürdü ardından Powerbomb ile dışarı attı. Çok sinirlenmiştim çünkü o maçı kazanmayı hakediyordum. Üstelik Jericho hala içerideydi ve bu beni çok kızdırıyordu. İntikam alamamıştım ve o sersem ringde dolanıyor ve gözlerden uzak kalmayı başarıyordu. Zaten onun gibi biri sadece bunu yapabilir. Saklanır ve sona kalınca arkadan saldırır. Jericho'da bunu yapmaktan başka birşey düşünmüyordu. Buna emindim. Çünkü o sersem sürekli olarak hile yapmaya çalışıyordu ama bunun benim için önemi yoktu çünkü o sarışın pislik yüzünden dışarıda kalmıştım. Yürümeye başladım, hızlıca odama gidecektim. Daha sonra maçı izlemeye devam ettim. Edge ve Shawn! İkisi bu sefer seni gözlerine kestirmişlerdi. Bir anda sana SCM vurmak için koşmaya başladı Cena. Ama sen onu omuzladın. Gerçekten etkileyiciydi. Daha sonra koşan Edge'i de kaldırınca sanırım herkes hayret etmiştir. Gerçekten iyi iş çıkardın Cena. Daha sonra o sersem Jericho'yu aşağı atınca odamdan seni alkışladığımı itiraf etmem gerekiyor. Büyük güç gösterisi yapmış ve maçı kazanmaya bir adım daha yaklaşmıştın. Bu beni çok mutlu etmişti. Çünkü WWE Kemerinde seninde gözünün olduğunu biliyordum. Ve ben bu kemeri sadece Jericho gibi bir pislikten almak istemiyorum. Hakkımla ve zor bir maçta kazanmak istiyorum. Jericho benim için kolay lokma olurdu ve ben bunu istemiyordum. Sanırım istediğime ulaşacağım. O pislik benim için sadece eğlence. Asıl amacım seni devirmek Cena. Bu benim için gerçek bir sınav. En iyi olduğumu kanıtlama fırsatı! WWE Kemerini havaya kaldırma fırsatı!
(büyük cheer ile salon inler)[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]CM Punk: Umarım Superstar şovu hakkındaki düşüncelerimi iyi anlayabildin Cena. Şimdi gelelim Smackdown şovuna -senin burada konuştuğun diğer şova- Sana düşüncelerimi anlatacağım Cena.
(cheer) İyi dövüştün ve maçı kazandın. Buna her zaman saygı duyan biri olmuşumdur çünkü ben adaletin yanındayım ve adil bir dövüşte maç kazanan güreşçi bana göre saygı duyulacak kadar değerlidir.
(cheer) Ben tüm güreşçilerin maçlarını sürekli izlerim. Odamda ne kadar yorgun olursam, ne kadar acıkmış olursam ya da ne kadar sıkılırsam yinede bırakmam ve izlerim. Neden biliyor musun Cena? Çünkü en iyi bunu yapar!
(cheer) Her maçını izledim. Sadece senin değil Jericho'nun, Edge'in, Shawn'ın, Miz'in ve diğer tüm güreşçilerin maçlarını izliyorum. Çünkü bu taktik. Hareketlerimi ve güreşme stilimi maçtan maça değiştiriyorum. Herkes tek bir stil ile tüm maçlara çıkar ve bu yüzden yenilgi kaçınılmaz hale gelir. Çünkü rakibin senin tüm hareketlerini ve taktiklerini ezberlemiş olur Cena. İşte bende tam olarak bunu yapıyorum. Herkesin güreş stili aklımda ve kendimi her geçen gün bunlara karşı başka hareketler ve çözümler bulmak için zorluyorum.
(cheer) Emin ol tüm gün çalışmak sana kazandırmaz Cena. Tıpkı bir öğrenci gibi, tüm gün çalışan biri asla başarılı olamaz. Planlı ve mantıklı çalışmalısın. Sen dostumsun Cena ve bunu sana anlatmak benim için görevdir. Birbirimizle karşılaşacak olmamız hiç önemli değil. Belki sende artık bu yöntemi kullanacaksın, bu benim için harika bir haber olur çünkü ben kimsenin kendini bu kadar fazla zorlamasını istemem. Ancak çalışmayı kesip tüm gün o lanet olası Jericho gibi bira içer, sigara tüketir ve pisliklerle dolu o uyuşturucu kokan barlara gider ve vücuduna eziyet edersen asla galibiyet alamaz, Jericho gibi sürekli ezilirsin.
(cheer) Tüm gün çalışma metodunu yarıya indirip kulağına bir kulaklık tak ve koşuya çık. Eminim bu şekilde daha iyi hazırlanırsın dostum. Sanırım çalışma tarzına güvenerek buraya geliyor ve benden daha iyi olduğunu ve beni yenebileceğini iddia ediyorsun. Bak Cena, Jericho gibi hilekar olmadığını söylüyorsun bu konuda haklısın ve bence bu önemli birşey. Ama beni kırmamak istediğini söylüyorsun. Kemeri kaybedeceğimi ve senin kazanacağını söylüyorsun. Kemer sende öylemi? Bende değil yani? Bu saçmalık dostum!
(cheer) Dediğim gibi sen iyi bir güreşçi ve dostsun bu yüzden seni severim ama o kemer kesinlikle benim olacak. Eğer senin için WWE Kemeri söz konusu olunca işler değişiyorsa benim içinde farklı birşey olmayacak. Yani dostluğumuz senin beni devirmeni engellemeyecekse emin ol aynı şekilde bu, benim sana GTS yapmamı engellemez!
(cheer) Kendimi senden üstün görmüyorum Cena! Bu gerçek ve sana kanıtlayacağım! Senden üstün olduğumu! Hayal kuran ben değilim Cena! Bu sensin! Çünkü o maç bitince WWE Kemeri'ni senin omzunda görmeyeceğiz. Benim belimde parlıyor olacak! Sen ise sadece izleyeceksin Cena! Tıpkı Jericho gibi!
(cheer) Kemer asla senin gibi birinin olamaz. Asla Jericho gibi bir alkolikte asla olamaz! O ancak benim gibi birinin olabilir. En iyinin olabilir Cena!
(cheer) Best in The World'un. CM Punk'ın!!
(salon cheer sarsılır!)CM Punk taraftarların büyük desteğini alarak konuşmasını bitirmişti ki birden bire...