| Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 11:15 am | |
| Öncelikle şunu söyliyeyim ;
ŞİKE VARDI
Emre,Zokora pis zenci diyor,Hakeme S*ktir Git diyor fakat hakem tın etmiyor,şike değilde nedir bu.İlk dakikada 1 sarı kart gösterdi başka yok.2-3 kırmızı yiyebilirdi Fener.Emre'de hakeme küfür ettiği için ve ırkçılık yaptığı için 7-9 maç ceza yemeliydi ama hiçbir şey olmadı.Trabzon pek iyi değildi ama resmen şikeydi! |
|
| |
Best In The World CO Adminler
Mesaj Sayısı : 356 Kayıt tarihi : 07/04/12 Yaş : 27 Nerden : İstanbul / Beylikdüzü
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 11:17 am | |
| Ne olsa hemen şike zaten. Yedirin biraz. Fener koydu resmen daha ne? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 11:18 am | |
| - Best in The World demiş ki:
- Ne olsa hemen şike zaten. Yedirin biraz. Fener koydu resmen daha ne?
Maçı izlemedin sen galiba ?
Ne varsa şike evet.Fener hiç oynamadan nasıl 30 maç kendi sahasında yenilmiyor anlayabilmiş değilim. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 356 Kayıt tarihi : 07/04/12 Yaş : 27 Nerden : İstanbul / Beylikdüzü
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 11:21 am | |
| - attackTR demiş ki:
- Best in The World demiş ki:
- Ne olsa hemen şike zaten. Yedirin biraz. Fener koydu resmen daha ne?
Maçı izlemedin sen galiba ?
Ne varsa şike evet.Fener hiç oynamadan nasıl 30 maç kendi sahasında yenilmiyor anlayabilmiş değilim. Maçı izledim tabii. Şikeyle alakası bile yoktu. Fener 30 maç kendi sahasında yenilmedi diye hileci mi oluyor? Çocuk musunuz abi? Bu arada senin yurtdışında yaşadığını sanıyordum nasıl izledin? | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 11:25 am | |
| Tartışma çıkacağını düşündüm o yüzden hiç gerek yokmuş. |
|
| |
Capire Admin
Mesaj Sayısı : 700 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 27 Nerden : Clevend,Ohio
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 11:50 am | |
| Bence şikeyle alakası yok ırkçılık yaptıgı için sarı kart almış küfürde hakem alttan almış demekki. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 11:53 am | |
| - Capire demiş ki:
- Bence şikeyle alakası yok ırkçılık yaptıgı için sarı kart almış küfürde hakem alttan almış demekki.
Ben sana ırkçılık diyorum sen sarı kart diyorsun kanka.Diğer liglerde olsa bu ceza 6 maçtan az olmazdı.Üstüne bide küfür...Eğer hakem alttan alıyorsa işte o zaman şikedir. |
|
| |
Capire Admin
Mesaj Sayısı : 700 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 27 Nerden : Clevend,Ohio
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 11:56 am | |
| O Hakemin insafiyetine kalmış ona bakarsan TRde seyirciler maça müdahele ediyorlar ama cezası büyük olmuyor Avrupa liglerinde öyle birşey olsa Seyircisiz Oynama cezası en az | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 11:57 am | |
| Kural her yerde aynıdır,bunuda bilmelisin.Tamam hadi küfürü affettik peki Irkçılık ? |
|
| |
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 1:13 pm | |
| - Capire demiş ki:
- O Hakemin insafiyetine kalmış ona bakarsan TRde seyirciler maça müdahele ediyorlar ama cezası büyük olmuyor Avrupa liglerinde öyle birşey olsa Seyircisiz Oynama cezası en az
Adam noktayı koydu bence pek söze gerek yok. | |
|
| |
GS Forever Admin
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 2:38 pm | |
| Ben staddaydim Trabzon kötü oynadı bence ama nasıl olsa şampiyon GS | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 3:59 pm | |
| Fenerbahçe bu senenin en güzel futbolunu oynadı Trabzonspor diye bir takım yoktu sahada tek kale bir maçtı.Sadece kendi hatamızdan dolayı Serkan Volkan ile karşı karşıya kaldı ama onuda panterimiz çıkarttı.
Şike mike yok en büyük şikeciler her yerden kendine pay çıkartmak isteyen sizlersiniz.Irkçılık yaptı diyorsunda kardeş sen olaylara sadece an ve an bakıyorsun Emre suçunu söyledi ama Zokoranın da kendisine ana avrat sövdüğünü söyledi bu arada Lincoln diye bir adam vardı 6s de o da Volkanın karısına küfür etmişti bunlara ceza filan yokta Emre kendisine ana avrat söven birine bir şey söyledi diye buna mı ceza var ? Bu arada Emre ile Zokora maç sonu sarıldılar ve birbirlerinden özür dilediler ama o o......... Zokora maçtan sonra çıkıp bunları söylüyorsa tabir o.ç'dur kusura bakmayın. |
|
| |
AgeOfOrton Admin
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Ptsi Nis. 16, 2012 4:23 pm | |
| Fener haketti ve kazandı. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Salı Nis. 17, 2012 9:21 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Salı Nis. 17, 2012 2:59 pm | |
| Emre her maçta aynı değil siz Emre'yi çekemediğiniz için size öyle geliyor sen Beşiktaşlısın git önce Quaresma'nın dün Eboue'ye attığı uçan tekmenin hesabını ver boş boş konuşma. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Salı Nis. 17, 2012 3:14 pm | |
| Saygısızlığa lüzum yok.Q7'ye zaten birşey demiyorum kırmızı yemeliydi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Salı Nis. 17, 2012 3:17 pm | |
| Emre de yaptıklarından sonra kart ve ceza alıyor ama Emre'ye laf ettirmeyiz bizde kolay kolay. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Çarş. Nis. 18, 2012 9:34 am | |
| Zevkler ve Renkler tartışılamaz.
Kilit... |
|
| |
GS Forever Admin
| Konu: Geri: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler Çarş. Nis. 18, 2012 1:28 pm | |
| - attackTR demiş ki:
- Zevkler ve Renkler tartışılamaz.
Kilit... Mesajımı silme Murat. | |
|
| |
| Fenerbahçe - Trabzonspor maçı görüşler | |
|