Professional Wrestling Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiyenin en iyi WWE RPG`si!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Fenerbahçe 2-1 Galatasaray

5 posters
YazarMesaj
The Chick Magnet
CO Adminler
CO Adminler
The Chick Magnet

Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  Empty
MesajKonu: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyPaz Nis. 22, 2012 7:15 pm

Evet beyler bildiğiniz gibi 2-1 koyduk cincona bence maçın ilk yarısında Fenerbahçe çok daha üstündü ancak maçın ikinci yarısında Galatasaray kontrolü ele aldı ve birçok pozisyona girdi ancak çoğunu değerlendiremedi,Selçuk İnan kendisine yakışan bir gol attı ve golden sonra 3 tane net pozisyon daha harcadı Galatasaray ve Fenerbahçe daha fazla dayanamadı ve Stochla golü buldu.Maç gerçekten çok güzeldi benim tek üzüldüğüm şu sizin 3d kareografi oldu. Very Happy:D:D

Görüşleri alalım.
Best In The World
CO Adminler
CO Adminler
Best In The World

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyPaz Nis. 22, 2012 7:20 pm

Maçı bırak, Nuri Abi'nin bağırışları ve Güney'in surat ifadesine hala gülüyorum kanka. Very Happy
The Chick Magnet
CO Adminler
CO Adminler
The Chick Magnet

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyPaz Nis. 22, 2012 7:31 pm

Aynen kanka benle babam da hep Nuri abiye güldük. Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyPtsi Nis. 23, 2012 6:57 am

Stoch vurdu,Gol oldu!

Güzel bir maçtı.
AgeOfOrton
Admin
Admin
AgeOfOrton

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyPtsi Nis. 23, 2012 7:44 am

Harika bir maçtı.Sahada centilmenlik tavan yapıyordu Very Happy .
GS Forever
Admin
Admin
GS Forever

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyÇarş. Nis. 25, 2012 3:46 pm

Macı Antalyadan izledim.Galatasarayli olarak çok sinirliyim ben sizin takımınızın adıyla dalga geçmiyorum o yüzden bir daha Galatasaray adıyla dalga geçerseniz g*tunuze bani çakacam.
The Chick Magnet
CO Adminler
CO Adminler
The Chick Magnet

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyÇarş. Nis. 25, 2012 3:49 pm

Çok sinirli olman normal o kadar 3d kareografi yaptınız dereyi görmeden paçayı sıvadınız ama artık g*tünüzden terler akmaya başlamıştır 2 puan kaldı.
GS Forever
Admin
Admin
GS Forever

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyÇarş. Nis. 25, 2012 3:59 pm

The Chick Magnet demiş ki:
Çok sinirli olman normal o kadar 3d kareografi yaptınız dereyi görmeden paçayı sıvadınız ama artık g*tünüzden terler akmaya başlamıştır 2 puan kaldı.
Levent sana cidden sinirli olduğumu göstermem gerekiyor galiba madem istiyorsun al o zaman.Sinirliysem tedirginlikten değil o maç bizim hakkımızdı o maçı farklı kazanmalıydık ama yenildik gene de tebrik ederim.Şampiyonluğumuzu elimizden aldılar sesimiz çıkmadı derbide Caner döneğinin kırmızı kart yemesi gerekiyordu gene birşey demedik.Sen dalga geçmeye devam et Levent 2 gün sonra görüşürüz.Ben takım konusunda şakaya gelmem Galatasaraylı olarak sustuğum bir sürü şey var ama Levente bu konudaki derdimi 2 günlük banla anlatacağım.Tamam sinirle hareket edip hata yapmayacağım,banı geri alıyorum. http://www.fanatik.com.tr/Topuz-sok-etti_3_Detail_32_260459.htm işte Fener böyle saygısız böyle şerefsiz bir takımdır hala gelip burada konuşuyorsanız size yazıklar olsun.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyÇarş. Nis. 25, 2012 7:04 pm

GS Hiçbirşey yapamadı.Hemde Fener hafta içi TR kupasında oynadı genede yendi.

Hak Fener'in.
RıseAboveHate
CO Adminler
CO Adminler
RıseAboveHate

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyÇarş. Nis. 25, 2012 7:27 pm

GS Forever demiş ki:
Levent sana cidden sinirli olduğumu göstermem gerekiyor galiba madem istiyorsun al o zaman.Sinirliysem tedirginlikten değil o maç bizim hakkımızdı o maçı farklı kazanmalıydık ama yenildik gene de tebrik ederim.Şampiyonluğumuzu elimizden aldılar sesimiz çıkmadı derbide Caner döneğinin kırmızı kart yemesi gerekiyordu gene birşey demedik.Sen dalga geçmeye devam et Levent 2 gün sonra görüşürüz.Ben takım konusunda şakaya gelmem Galatasaraylı olarak sustuğum bir sürü şey var ama Levente bu konudaki derdimi 2 günlük banla anlatacağım.Tamam sinirle hareket edip hata yapmayacağım,banı geri alıyorum. http://www.fanatik.com.tr/Topuz-sok-etti_3_Detail_32_260459.htm işte Fener böyle saygısız böyle şerefsiz bir takımdır hala gelip burada konuşuyorsanız size yazıklar olsun.

Helal Ege.Doğrularını yüzüne vurmuşsun Levent'in.Tebrik ederim.Gs şampiyon olunca seni görcem.Siz anca babayı alırsınız.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyÇarş. Nis. 25, 2012 7:31 pm

Tartışma çıkarmayınız...
GS Forever
Admin
Admin
GS Forever

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyÇarş. Nis. 25, 2012 8:18 pm

Ŧσя נυѕтι¢є demiş ki:

Hak Fener'in.
Murat git macı izle.
The Chick Magnet
CO Adminler
CO Adminler
The Chick Magnet

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyÇarş. Nis. 25, 2012 8:32 pm

Biz deplasman takımıyız öyle hücum oynayamayız savunma yapan bir takımın kalesinde bu kadar pozisyon vermesi gayet normal ancak üzülerek söylüyorum ama futbolun f sini bilmeyen bir adamı forvete koyarsan bizim gibi bir takımın karşısına Aydın diye bir malla çıkarsan adamın a*klar valla.Bizim açımızdan önemli olan çıkıp 3 puanı almaktı ve çıktık 50.000 öküzü önünde 3 puanı aldık Stoch'un golünden sonra öküzün trene baktığı gibi baktı hepsi,3D kareografi önünde sizi rezil ettik maçın geneli buydu gelin ayrıntılara bakalım ;

Caner'e kırmızı kart istiyorsunuz da siz Melo'ya ya da Ujfalusi mi ne her neyse ona hiç bakmıyorsunuz Melo hakemi alkışlar,çektiği şuttan sonra taraftara el kol yapar,bizim ceza sahamız içinde artistlik yapar (Volkan haddini bildirdi.) Ujfalusi her şeyden sonra itiraz eder,taç olsa bağırır,korner olsa bağırır ha birde gelelim diğer bir konuya kırmızı kart isteyenler sizlere sesleniyorum kimin yaptığını bilmiyorum ama faulu yapan hayvan sayesinde Moussa Sow Süper Final'in geri kalanında forma giyemeyecek buna ne demeli.

Bu arada Mehmet Topuz'un maç sonu yaptıkları çok tartışıldı ancak Mehmet'in lakabının kangal olduğunu bilmeyen salaklar hemen Melo ile dalga geçiyor dedi.Diğeri ise maçran sonra Fatih Terime maçtan sonra goyduk eğleniyoruz diye bir şeyde denilmemiş Galatasaray tarafından açıklama getirilmiştir olaya.

Sonuçta sizi TT Arenanız da 2-1 yendik ve 3 puanı aldık puan farkı 2 ye indi sizi Kadıköy de yeneriz diyenlere de 19 senedir yenemiyorsunuz şimdi mi yeneceksiniz diyorum.

Hadi geçmiş olsun.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyPerş. Nis. 26, 2012 9:22 am

GS Forever demiş ki:
Ŧσя נυѕтι¢є demiş ki:

Hak Fener'in.
Murat git macı izle.
Senden daha iyi izledim maçı.Ayrıca her maç şikeci Fner diyen biriyim,haklı bir şekilde.Bu sefer fener hakett ve haketti diyorum.
GS Forever
Admin
Admin
GS Forever

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyPerş. Nis. 26, 2012 2:02 pm

Biz deplasman takımıyız öyle hücum oynayamayız savunma yapan bir takımın kalesinde bu kadar pozisyon vermesi gayet normal ancak üzülerek söylüyorum ama futbolun f sini bilmeyen bir adamı forvete koyarsan bizim gibi bir takımın karşısına Aydın diye bir malla çıkarsan adamın a*klar valla.Bizim açımızdan önemli olan çıkıp 3 puanı almaktı ve çıktık 50.000 öküzü önünde 3 puanı aldık Stoch'un golünden sonra öküzün trene baktığı gibi baktı hepsi,3D kareografi önünde sizi rezil ettik maçın geneli buydu gelin ayrıntılara bakalım ;

Caner'e kırmızı kart istiyorsunuz da siz Melo'ya ya da Ujfalusi mi ne her neyse ona hiç bakmıyorsunuz Melo hakemi alkışlar,çektiği şuttan sonra taraftara el kol yapar,bizim ceza sahamız içinde artistlik yapar (Volkan haddini bildirdi.) Ujfalusi her şeyden sonra itiraz eder,taç olsa bağırır,korner olsa bağırır ha birde gelelim diğer bir konuya kırmızı kart isteyenler sizlere sesleniyorum kimin yaptığını bilmiyorum ama faulu yapan hayvan sayesinde Moussa Sow Süper Final'in geri kalanında forma giyemeyecek buna ne demeli.

Bu arada Mehmet Topuz'un maç sonu yaptıkları çok tartışıldı ancak Mehmet'in lakabının kangal olduğunu bilmeyen salaklar hemen Melo ile dalga geçiyor dedi.Diğeri ise maçran sonra Fatih Terime maçtan sonra goyduk eğleniyoruz diye bir şeyde denilmemiş Galatasaray tarafından açıklama getirilmiştir olaya.

Sonuçta sizi TT Arenanız da 2-1 yendik ve 3 puanı aldık puan farkı 2 ye indi sizi Kadıköy de yeneriz diyenlere de 19 senedir yenemiyorsunuz şimdi mi yeneceksiniz diyorum.

Hadi geçmiş olsun.
Biz sizin taraftarınızla hiç dalga geçtik mi öküz diye Kadıköyde 2-2 lik maçta son pozisyonda hepiniz g*t olmuş gibi bakıyordunuz.Birşey dedikmi asıl burada senin yaptığın öküz oldğunu gösterir.Ek olarak Topuz un lakabının kangal olduğunu bilmiyordum salak diye hakaret etmene gerek yok.Kadıköyde 19 yıldır yenemiyoruz o da doğru ama herşeyin bir ilki vardır.

Ŧσя נυѕтι¢є demiş ki:
GS Forever demiş ki:
Ŧσя נυѕтι¢є demiş ki:

Hak Fener'in.
Murat git macı izle.
Senden daha iyi izledim maçı.Ayrıca her maç şikeci Fner diyen biriyim,haklı bir şekilde.Bu sefer fener hakett ve haketti diyorum.
Murat ben full izledim maçı benden daha iyi izleyemezsin ve Fener in sadece 2 pozisyonu var 2 side gol bizim 50 pozisyonumuz var.Neyse kilit.
Best In The World
CO Adminler
CO Adminler
Best In The World

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe 2-1 Galatasaray    Fenerbahçe 2-1 Galatasaray  EmptyPerş. Nis. 26, 2012 5:04 pm

Kardeşim eğer 3 pozisyonda 2 gol attıysak ve siz 50 pozisyonda 1 gol attıysanız bu eziklik değildir. Önemli olan atağa çıkmak değil bunların başarılı olmasıdır. Büyütmeye gerek yok.

Levent sana gelince olayları çok büyütüyorsun abi tamam kazandıysan kazanmışsındır buraya gelip konu açarak insanları sinirlendirmek kavgadan başka birşey getirmez. Adam fanatikmiş ve yenilmek hoşuna gitmediği için doğal olarak üstüne gelecektir. Büyütmek anlamsız olur.

Size göre GS büyük, bize göre FB büyük. Dahada büyütmeyelim Very Happy

Konu kilit. Yetkisi olanlar tekrar yazı yazmasın lütfen.

Fenerbahçe 2-1 Galatasaray
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dany Galatasaray'da
» Galatasaray'ın rakibi Everton
» Galatasaray ve Trabzon a UEFA dan Ceza Yok
» Son sözleri Fenerbahçe: 2-1
» Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde