Konu: The Peep's Show *** Çarş. Mayıs 02, 2012 2:34 pm
Just Close Your Eyes çalar ve Christian ringe doğru gelir...
Ve Christian konuşmaya başlar...
Evet ezikler,karşınızdaki kim biliyor musunuz ? Karşınızdaki Wwe'nin yüzü! WWE'nin geleceği ve geçmişi...WWE'nin Charisma'sı ve WWE'nin yıldızı...Contender mücadelesinde geçen hafta EDGE'e yenildim,bilerek yenildim.Şu ana kadar herhangi bir galibiyetin yok diyeceksiniz,çünkü amacım sadece size hasar vermekti.Gerçek Christian Royal Rumble'da ortaya çıkacak.WHC için Contender olamadım,ama Royal Rumble'da hepinizi tek tek ezeceğim.İster ilk sırada,ister son sırada geleyim,hiçbir fark yok.Göreceğiniz tek şey Captain Charisma'nın gerçek yüzü olacak.Edge,Miz ve Jeff siz pisliğin tekisiniz ve hiçbiriniz bana rakip olamayacak kadar aşağılıksınız.Daha önceki haftalarda olan herşeyi unutacaksınız.! Ve Royal Rumble'ı kazanarak Wrestlemania'da sizden kemeri alacağım.Şimdiden hangi kemer için hakkımı kullansam diye düşünüyorum.Çünkü;Royal Rumble'da kazanabilecek tek kişi benim...
O anda seyircilerden büyük bir tepki gelir fakat Christian buna güler...
Ve konuşmasına devam eder...
Sizde mi onlardansınız ? Tamam,peki zaten sizin aşağılık olduğunuzu anlamıştım.RR'da göreceksiniz WWE'nin yüzünün kim olduğunu...